Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΓΝΩΜΕΣΑκόμη ένας λόγος!

Ακόμη ένας λόγος!

-

Του Νικόλα ΚΟΥΜΟΥΣΙΗ

Στους λόγους για τους οποίους το ένα πέμπτο σχεδόν των ψηφοφόρων, ψήφισαν τον Φειδία ας προσθέσουμε και τον κ. Γιαννάκη.

Τον γνωστό εκείνο, του thirteen (19). Αυτόν ναι.

Θα μου πείτε τώρα τι σχέση έχουν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών με τον Γιαννάκη;

Και όμως έχουν. Γιατί αν υποθέσουμε ότι η ψήφος στον νεαρό youtuber ήταν ψήφος διαμαρτυρίας στο κατεστημένο και τα σκάνδαλα, ο πρώην γραμματέας νεολαίας είναι η επιτομή αυτού: ενός σκανδάλου από το οποίο μάλιστα προσπαθεί να βγει και δικαιωμένος.

Ο Γιαννάκης Γιαννάκη ζητά να αθωωθεί από τις οχτώ κατηγορίες που τον βαραίνουν, γιατί λέει παραβιάστηκε το δικαίωμα της δίκαιης δίκης και το τεκμήριο της αθωότητας του λόγω δημόσιων δηλώσεων από πολιτικά πρόσωπα και λόγω της αντιμετώπισης της οποίας έτυχε από τα ΜΜΕ.

Εκείνο το οποίο δεν μας λέει ο κ. Γιαννάκης, είναι πως επέλεξε να ζητήσει την αθώωσή του τώρα, στιγμή κατά την οποία έχουν κινηθεί διαδικασία παύσης κατά εκείνου που έφερε στο φως την περίπτωσή του, του γενικού ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Είναι αυτές τις πρακτικές τις οποίες ο απλός άνθρωπος έχει αηδιάσει. Για αυτό και επηρεασμένος από τις απλουστευμένες προσεγγίσεις του τύπου «όλοι οι ίδιοι είναι», στρέφεται προς κάποιους οι οποίοι φαινομενικά δεν έχουν σχέση με τις παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις.

Διαβάστε Επίσης