Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕΝΤΥΠΗ ΓΝΩΜΗΜας έριξαν στη φωτιά του πολέμου και τώρα μας αφήνουν απροστάτευτους οι...

Μας έριξαν στη φωτιά του πολέμου και τώρα μας αφήνουν απροστάτευτους οι ΝΑΤΟϊκοί σύμμαχοι των κυβερνώντων

Κυνική ομολογία από τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg: «Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία δουλειά να υπερασπιστεί την Κύπρο σε επίθεση της Χεσμπολάχ»! >>> Στη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» – ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΠΡΑ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!

-

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1. Οι ΝΑΤΟϊκοί σύμμαχοι των κυβερνώντων έριξαν την Κύπρο στη φωτιά του πολέμου και τώρα την αφήνουν ακάλυπτη!

2. Κυνική ομολογία από τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg: «Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία δουλειά να υπερασπιστεί την Κύπρο σε επίθεση της Χεσμπολάχ»!

3. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών σιγοντάρει τον ηγέτη της Χεσμπολάχ του Λιβάνου με τον ισχυρισμό ότι η Κύπρος μετατράπηκε σε βάση για στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Γάζας

4. Το σκηνικό προσομοιάζει με το δίδυμο ιμπεριαλιστικό έγκλημα κατά της Κύπρου του 1974: Η Τουρκία και τότε απειλούσε επικαλούμενη τη Συνθήκη Εγγυήσεως και μιλούσε για  την προστασία δήθεν των Τουρκοκυπρίων. Σήμερα εμφανίζεται προστάτιδα τάχατες των Παλαιστινίων!

Διαβάστε ακόμη στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ:

1. Βαριά κληρονομιά  οι παρακαταθήκες του Δημήτρη Χριστόφια για την Αριστερά και την Κύπρο – Πολιτικό Μνημόσυνο του τέως Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ και τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας με αφορμή τα 5 χρόνια από το θάνατο του.

2. Με την ισοπεδωτική και μηδενιστική προσέγγιση και τα περί «όλοι είναι το ίδιο», οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην κατάλυση της δημοκρατίας!

3. Με το περιβόητο «Σχέδιο Ενοίκιο έναντι Δόσης», στήριξη δια της… πλαγίας οδού και πάλι στις τράπεζες!

4. Κάποτε στη χώρα μας έλεγαν… «Καλή Συνταξιοδότηση»! Κάποτε, γιατί οι σημερινοί ζουν

κάτω από το όριο της φτώχειας!

5. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Η κλιματική κρίση αλλάζει τα δεδομένα: Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου για τις φωτιές

6. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Κυπριακό ποδόσφαιρο για τα πανηγύρια! • Φορολογικές οφειλές Σωματείων και Εταιρειών Ποδοσφαίρου προς το κράτος! • Ξεπερνούν τα 32 εκατομμύρια ευρώ!

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ

και όπως πάντα  με πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,

παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!

Διαβάστε Επίσης