Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣRealSportsΟΜΟΝΟΙΑ: Όταν μιλούν οι αριθμοί, τα λόγια περισσεύουν…

ΟΜΟΝΟΙΑ: Όταν μιλούν οι αριθμοί, τα λόγια περισσεύουν…

Στοιχεία που μαρτυρούν την εμπιστοσύνη της διοίκησης και της Τεχνικής Ηγεσίας του Τριφυλλιού στους Κύπριους ποδοσφαιριστές

-

Του Γιώργου ΛΙΑΣΗ

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συνολικές συμμετοχές των ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα, επτά από αυτούς έχουν ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές και ορισμένοι βάζουν πλώρη του χρόνου για να ξεπεράσουν και τις 200!  

Οι πέντε από την κατηγορία των «100+» είναι Κύπριοι, γεγονός πολύ σημαντικό που δείχνει ακριβώς και ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ επενδύει και πιστεύει πολύ στον Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά οι συμμετοχές της κατηγορίας των «100+»:

  • Ανδρόνικος Κακουλλής: 170, Γιάννης Κούσουλος: 163, Άνταμ Λανγκ: 159, Λοΐζος Λοΐζου: 153, Φαμπιάνο Ριμπέιρο: 151, Χαράλαμπος Χαραλάμπους: 114, Νικόλας Παναγιώτου: 100,

Ακολουθούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

  • Κωνσταντίνος Παναγή: 98, Ρόμαν Μπέζους: 74,Φράνσις Ουζόχο: 57, Μορέτο Κασάμα: 50, Γουίλι Σεμέδο: 38, Σενού Κουλιμπαλί: 37, Βέλικο Σίμιτς: 36, Μαρκίνιος Σιπριάνο: 30, Αλεξάντερ Φράνσον: 20, Μάριους Στεπίνσκι: 17, Ντούσαν Μπάκιτς: 15, Αμίν Χαμάς: 14, Χαράλαμπος Κυριακίδης: 7, Παναγιώτης Ανδρέου: 3, Τασίν Οζλέρ: 2

Και τι δεν άκουσε ο Κακουλλής,

κλείνει όμως στόματα!

Δύο ποδοσφαιριστές βγαλμένοι από τα σπλάχνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των σκόρερ από τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ των πρασίνων. Ο Ανδρόνικος Κακουλλής έχει πετύχει μέχρι στιγμής, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, 35 γκολ, ενώ ο Λοΐζος Λοΐζου έχει σκοράρει 21 φορές.

Από εκεί και πέρα ο Ρόμαν Μπέζους, με την εντυπωσιακή σεζόν 2023-2024, έφτασε τα 18 τέρματά με το τριφύλλι στο στήθος, ενώ από κοντά τον ακολουθεί ο Γουίλι Σεμέδο με 14 γκολ.

Τέλος, στα 12 γκολ βρίσκεται ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Κούσουλος.

Θα σταθούμε λίγο όμως στον Ανδρόνικο Κακουλλή, ένα παιδί γέννημα θρέμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος τι δεν άκουσε τα τελευταία χρόνια.

Παρόλα αυτά οι αριθμοί είναι εκεί και λένε πάντα την αλήθεια κλείνοντας στόματα.

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής που φιγουράρει πρώτος στη λίστα με τους σκόρερ του υφιστάμενου ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με 35 γκολ, δείχνει ακριβώς τις δυνατότητες του και τι μπορεί να προσφέρει.

Είναι μόλις 22 χρονών και έχει τουλάχιστον άλλα 11-12 χρόνια μπροστά του για να σπάσει κάθε ρεκόρ και να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Τριφυλλιού.

Οι γκολτζήδες

του σημερινού ρόστερ

Αναλυτικά οι σκόρερ από το υφιστάμενο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

  • Ανδρόνικος Κακουλλής: 35, Λοΐζος Λοΐζου: 21, Ρόμαν Μπέζους: 18 ,Γουίλι Σεμέδο: 14, Γιάννης Κούσουλος: 12, Μάριους Στεπίνσκι: 6, Άνταμ Λανγκ: 5, Βέλικο Σίμιτς: 4, Χαράλαμπος Χαραλάμπους: 3,Νικόλας Παναγιώτου: 3, Μαρκίνιος Σιπριάνο: 2, Σενού Κουλιμπαλί: 1, Αλεξάντερ Φράνσον: 1, Μορέτο Κασάμα: 1

Διαβάστε Επίσης