Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΓΝΩΜΕΣΣκλάβα και αιχμάλωτη μη Κυπρίων!

Σκλάβα και αιχμάλωτη μη Κυπρίων!

Η «Κύπρος μας», κατ’ ελάχιστον πλέον, ανήκει στους Κυπρίους…

-

Κάποτε η φράση «η Κύπρος ανήκει στους Κυπρίους», ήταν έννοια αυτονόητη σχεδόν για όλους, πλην εθνικαφρόνων και ξενόδουλων. Σήμερα είναι μια επιθυμία που όμως στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Φρόντισαν γι’ αυτό οι εθνικαφρόνες και ξενόδουλοι και το εύκολο κέρδος που όστις το επιζητά πατρίδα δεν έχει.

Η Κύπρος ανήκει πλέον και στις τράπεζες, στα μνημόνια και τους οίκους αξιολόγησης που επίσης ανήκουν στις πιο μεγάλες τράπεζες. Χρυσά διαβατήρια, χρυσές δουλειές, πάρτε πλούσιοι ξένοι περιουσίες γιατί οι φτωχοί ξένοι που σας και μας κάνουν τις δουλειές που εμείς δεν κάνουμε δεν μπορούν να δώσουν και πολλά για να αποκτήσουν νέα πατρίδα, όπως εσείς.

  • Η φράση «η Κύπρος ανήκει στους Κυπρίους» εξαργυρώθηκε το 1974 με πολλά αργύρια και Τούρκον τελικόν αποδέκτη και εσχάτως με αντάλλαγμα χρυσόν από Άραβες, Ρώσους, Ουκρανούς, Εγγλέζους, Ισραηλίτες, Μαλαισιανούς και άλλες φυλές που δεν απειλούν τον πολιτισμό μας.

Τι είναι ο πολιτισμός μας, μη με ρωτάτε, ρωτήστε κανένα Άραβα ή κάποιον Ευρωπαίο που διέσωσαν μερικά κομμάτια του αρχαίου μας πολιτισμού για να ξέρουμε και μείς τι είχαμε κάποτε.

Πολιτισμός είναι και μνήμη, είναι και ήθη και έθιμα και συμπεριφορά είναι και το παρόν. Το ανήκειν της Κύπρου εξαργυρώθηκε επίσης με υποτέλεια σε μακρινούς και κοντινούς γείτονες και ταξική λεηλασία. Με αποτέλεσμα η Κύπρος, ελάχιστα πλέον να ανήκει στους Κυπρίους. Είναι σκλάβα και αιχμάλωτη μη Κυπρίων. Και γι’ αυτό δεν φταίνε μόνο οι νέοι «ιδιοκτήτες» αλλά και εμείς ή κάποιοι από εμάς που τους την παραχωρήσανε.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Διαβάστε Επίσης