Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΓΝΩΜΕΣΗ απανθρωποποίηση της συμπεριφοράς του ισραηλινού στρατού

Η απανθρωποποίηση της συμπεριφοράς του ισραηλινού στρατού

-

Του ΧριΣ

Η απανθρωποποίηση της ιστορίας και των ενεργειών μιας κυβερνώσας ομάδας είναι αυτό το πρωτοφανές που συμβαίνει σήμερα στην Παλαιστίνη. Οι άνθρωποι δεν ενεργούν πλέον ως άνθρωποι, αλλά ως προγραμματισμένες δολοφονικές μηχανές που αντιμετωπίζουν τους άλλους ανθρώπους που θεωρούν εχθρούς τους, όχι ως ανθρώπους αλλά ως αριθμούς παρασίτων που πρέπει να εξαλείψουν. Καμία αίσθηση ανθρωπισμού, το κτηνώδες κυριαρχεί.

Είναι χιλιάδες τα φρικιαστικά που συμβαίνουν στην Γάζα με τις μαζικές δολοφονίες, την γενοκτονία, τους θανάτους από την πείνα και όσα άλλα σκέφτονται και πράττουν αρρωστημένοι ή μάλλον προγραμματισμένοι στο κακό εγκέφαλοι. Ένα από τα συμβάντα, όχι το χειρότερο, καταγράφεται σε εσωτερικά έγγραφα του ΟΗΕ που περιήλθαν στην κατοχή της εφημερίδας Guardian.

  • Στα έγγραφα καταγράφονται εκατοντάδες περιστατικά που κυμαίνονται από δέσιμο των ματιών και ξυλοδαρμό του προσωπικού του ΟΗΕ σε σημεία ελέγχου έως τη χρήση εγκαταστάσεων του ΟΗΕ από ισραηλινά στρατεύματα ως θέσεις βολής κατά τη διάρκεια επιδρομών σε προσφυγικούς καταυλισμούς όπου σκοτώθηκαν Παλαιστίνιοι.

Ενώ η σιωνιστική κυβέρνηση του Ισραήλ κατηγόρησε μέλη της Unrwa, (Υπηρεσία Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για την Παλαιστίνη), ότι συμμετείχαν σε τρομοκρατικές επιθέσεις τα έγγραφα δείχνουν ότι στις 8 Δεκεμβρίου, ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε επιδρομή με στόχο τον προσφυγικό καταυλισμό al-Faara στη Δυτική Όχθη, όπου διέρρηξαν την πύλη του κέντρου υγείας της Unrwa και κατέβασαν τη σημαία του ΟΗΕ.

Η ισραηλινή επιδρομή οδήγησε στο θάνατο έξι Παλαιστινίων, μεταξύ των οποίων ένας 14χρονος. Σήμερα συμβαίνουν χειρότερα, που έγιναν πλέον ρουτίνα για τις κυβερνήσεις και την φιλική τους δημοσιογραφία!

  • Δολοφονούν γιατρούς σε υπηρεσία, σκοτώνουν ασθενείς και παιδιά μέσα στα νοσοκομεία, ανατινάζουν νοσοκομειακές εγκαταστάσεις. Και το τελευταίο, μέχρι που γράφονταν αυτά τα πικρά λόγια, ο βομβαρδισμός και δολοφονία των επτά  εθελοντών της World Central Kitchen που πήγαν να πάρουν τρόφιμα στους λιμοκτονούντες πολιορκημένους στη Γάζα, από το σιωνιστικό αιμοσταγές θηρίο.

Η σιωνιστική πολεμική μηχανή εξαντλεί την αγριότητά της σε αμάχους, ενώ οι κυβερνήσεις των πολιτισμένων κι αποχαυνωμένων κοινωνικών τάξεων των συμφερόντων, σωπαίνουν. Η γενοκτονία συνεχίζεται, και η παγκόσμια κοινότητα αιχμάλωτη «αόρατων» δυνάμεων, αδυνατεί να αντιδράσει ανθρώπινα και κυρίως αποτελεσματικά.

Διαβάστε Επίσης