Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΤέλος στη φημολογία για επιστροφή τουSebastien Loeb

Τέλος στη φημολογία για επιστροφή τουSebastien Loeb

Ο διευθυντής της M-Sport Ford, Richard Millener, λύνει τη σιωπή του και ξεκαθαρίζει το τοπίο

-

Θα επιτρέψει ο εννέα φορές παγκόσμιος Πρωταθλητής Sebastien Loeb στο WRC συμμετέχοντας φέτος με τα χρώματα της M-Sport Ford σε κάποιον από τους εναπομείναντες αγώνες του φετινού θεσμού πίσω από το τιμόνι του Puma Rally1;

Ο Γάλλος, ο οποίος κέρδισε το Ράλλυ Μόντε Κάρλο με τη βρετανική ομάδα το 2022, φημολογείται ότι είναι πιθανό να κάνει το «comeback» συμμετέχοντας με ένα Ford Puma Rally1 Hybrid στον φετινό αγώνα στην Πορτογαλία.

Ωστόσο, με δηλώσεις του στο dirtfish.com, ο επικεφαλής της M-Sport Ford, Richard Millener, έβαλε οριστικό τέλος στα εν λόγω σενάρια ξεκαθίζοντας ότι η ομάδα του Malcolm Wilson έχει διαφορετικές προτεραιότητες.

«Η συνεργασία με έναν εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή είναι πάντα κάτι που θα χαρούμε να την κάνουμε, αλλά δεν έχουμε κανένα σχέδιο να πραγματοποιήσουμε κάτι τέτοιο. Το πρόγραμμά μας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον Adrien [Fourmaux] και τον Grégoire [Munster]», δήλωσε ο Richard Millener. Και προσέθεσε:

«Έχουμε μια πολύ εστιασμένη προσέγγιση φέτος. Ξέρουμε που βρισκόμαστε με το budget και με τι πρέπει να δουλέψουμε, και είναι ζωτικής σημασίας να τρέξουμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Οι πόροι που διαθέτουμε επενδύονται στην ομάδα, στο αυτοκίνητο και στα πληρώματα».

«Εντυπωσιάστηκα πολύ με αυτό που είδα και από τους δύο οδηγούς μας στο Μόντε [Κάρλο]. Ο Adrien τήρησε απόλυτα στο πλάνο και είχε σταθερό ρυθμό. Σε γενικές γραμμές, το ίδιο συνέβη και με τον Grégoire. Το να ολοκληρώσουμε τον πρώτο αγώνα της σεζόν με τον τρόπο που το κάναμε ήταν ευχάριστο και σημαντικό για την ομάδα να χτίσει πάνω σε αυτό.

«Γνωρίζουμε ότι η Σουηδία είναι ένας επίσης ιδιαίτερος αγώνας και οι προσδοκίες μας είναι σύμφωνες με αυτό. Καθώς θα προχωρά η σεζόν στους χωμάτινους αγώνες, ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να αρχίσουμε να προσβλέπουμε σε κάποια δυνατά αποτελέσματα».

Διαβάστε Επίσης