Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΓΝΩΜΕΣΕκτός φυσικά από την Κύπρο μας, που κάποιοι την κατάντησαν μια μπανανία...

Εκτός φυσικά από την Κύπρο μας, που κάποιοι την κατάντησαν μια μπανανία κανονική

-

Του Νικόλα ΚΟΥΜΟΥΣΙΗ

Μας το είχε πει από τον καιρό που ήταν πρόεδρος αυτού του δύσμοιρου κράτους: «Είμαι η μεγαλύτερη …. κοινή της πολιτικής».

Και δεν είχε άδικό. Σε αυτό όλοι τον παραδέχονται.

Άλλωστε το αποδεικνύουν όλες οι έρευνες τις οποίες έκαναν ξένοι, φυσικά, δημοσιογράφοι (αφού το 99% των δικών μας τους έχει στο τσεπάκι του), σχετικά με τον βίο και την πολιτεία του.

Η τελευταία έρευνα της διεθνούς κοινοπραξίας ερευνητικών δημοσιογράφων λέει ότι ούτε λίγο ούτε πολύ ο τέως διέθεσε 800 περίπου εταιρίες στο Ρώσο ομόλογό του, για να αποφύγει τις κυρώσεις μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όμως το colpo grosso του τέως είναι η εκλογή Νίκου Χριστοδουλίδη. Ξέροντας τι τον περιμένει με το που θα έφευγε από το προεδρικό, φρόντισε να εκλέξει έναν δικό του για να του φυλάει τα νώτα.

Γι’ αυτό όταν ο νυν βγαίνει και δηλώνει με στόμφο πως «όλα όσα είδαν το φως τη δημοσιότητας θα διερευνηθούν και κανείς δεν είναι υπεράνω της φήμης της χώρας μας», μάλλον νομίζει πως απευθύνεται σε αμερικανάκια.

Ακόμη και τα μικρά παιδιά καταλαβαίνουν ότι τίποτα, μα τίποτα δεν θα γίνει. Θα περάσουν οι μέρες, θα ξεχαστεί η υπόθεση και όλοι θα είναι καλά.

Εκτός φυσικά από την Κύπρο μας, που κάποιοι την κατάντησαν μια μπανανία κανονική.

Διαβάστε Επίσης