Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣRealSportsΜο Ντάουντα: Ανοικτό το σενάριο να έλθει σε ομάδα της Κύπρου

Μο Ντάουντα: Ανοικτό το σενάριο να έλθει σε ομάδα της Κύπρου

-

Συγκεκριμένα, πριν από ένα μήνα, πληροφορίες από τον Ισπανό δημοσιογράφο Άνχελ Γκαρθία, ο οποίος είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για κάποιους ποδοσφαιριστές,  εκαναν λόγο ότι ο Ντάουντα είναι στο στόχαστρο κυπριακής ομάδας, χωρίς όμως να γίνεται ονομαστική αναφορά. Το νεότερο που προκύπτει και μεταφέρει ο εν λόγω ρεπόρτερ είναι πως η εβδομάδα που διανύουμε θα ρίξει… φως στο τούνελ για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Γκανέζου. Μάλιστα σημειώνει στο ρεπορτάζ του πως οι υποψήφιοι προορισμοί είναι δύο: Κύπρος ή Ελλάδα, χωρίς να κατονομάζει τις ομάδες που ενδιαφέρονται.

Ο Ντάουντα μένει ελεύθερος από την Άντερλεχτ στην οποία ανήκει, ενώ υπενθυμίζουμε ότι η Τενερίφη, όπου αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός, τού υπέβαλε πρόταση για να τον κάνει δικό της, όμως δεν ικανοποίησε τον ποδοσφαιριστή και απάντησε αρνητικά.

Ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ, έπαιξε 28 επίσημους αγώνες στη λήξασα σεζόν (12 ως βασικός) και σημείωσε 4 γκολ, ενώ σημειώνεται πως αντιμετώπισε και προβλήματα τραυματισμού.

Τη σεζόν 2021-22 ήταν επίσγς στην Τενερίφη, όπου έπαιξε σε 35 αγώνες και πέτυχε εννέα γκολ στο πρωτάθλημα της Σεγούνδα Ντιβιζιόν. Την αμέσως προηγούμενη σεζόν, δηλαδή το 2020-21, ήταν στην Άντερλεχτ στην οποία κατέγραψε 20 συμμετοχές (όλες ως αλλαγή) και πέτυχε ένα γκολ. Ο ύψους 1,74μ. πέραν από το αριστερό άκρο της επίθεσης, κατέγραψε συμμετοχές και ως κεντρικός φορ.

 

Διαβάστε Επίσης