Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣRealSports«Νέα εποχή» για την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την αποχώρηση Παπασταύρου από την προεδρία...

«Νέα εποχή» για την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την αποχώρηση Παπασταύρου από την προεδρία της εταιρείας

-

Παρ’ όλα αυτά η πλευρά Σταύρου Παπασταύρου είχε μείνει αμετακίνητη στα δύο σημεία τριβής. Τις τελευταίες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της Εταιρείας για αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις  φαίνεται πως δόθηκε μία ικανοποιητική λύση στο ζήτημα προσωπικών εγγυήσεων, όμως στο κεφαλαιώδες ζήτημα της έγκρισης του επόμενου επενδυτή από το σωματείο, η πλευρά Παπασταύρου έμεινε αμετακίνητη.

  • Το σημείο αυτό αποτελεί “κόκκινη γραμμή” για το σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η συμφωνία αυτή ή καλύτερα ο συνεταιρισμός είναι εφ’ όρου ζωής και θα αφορά το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για πάντα και όχι μόνο τον κ. Παπασταύρου στο πηδάλιο. Το να εγκρίνει το σωματείο τον κάθε επόμενο επενδυτή είναι ουσιαστικής σημασίας και δεν σηκώνει διαπραγμάτευση είτε απλά κριτήρια.

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

Λίγες ώρες μετά τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου ο κ. Παπασταύρου ανακοίνωσε δημόσια την απόφαση του να αποχωρήσει από την προεδρία της εταιρείας καν να παραχωρήσει τη διαχείριση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος στο Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο κ. Παπασταύρου:

«Ο λόγος που πήρα την απόφαση αυτή είναι γιατί μετά από ατέλειωτες συνομιλίες με το Σωματείο το πήρα απόφαση ότι δεν μπορούμε να βρούμε συμφωνία. Δεν θα έλεγα ότι φταίει το Σωματείο, αλλά δεν μπορούσε να βρούμε συμφωνία για πολλούς και διάφορους λόγους».

Θα δώσετε τα ηνία της διαχείρισης στο Σωματείο; «Τους ζήτησα να βάλουν κάποιους ανθρώπους στην προεδρία ή στο management της εταιρείας για να συνεχίσουν κάτω από την Εταιρεία. Πρέπει να υπάρχει μια εταιρεία για το management του ποδοσφαίρου. Δεν μου έδωσαν άτομο, τους ζήτησα.

Εγώ, ο Δημήτρης Γρηγόρη και κάποια άλλα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας θα αποχωρήσουμε. Τουλάχιστον εγώ και ο Γρηγόρη σίγουρα θα φύγουμε. Δεν ξέρω για τους άλλους σίγουρα. Νομίζω κάποιοι από αυτούς θα φύγουν».

Παραχωρείτε τις μετοχές σας στο Σωματείο ή παραμένετε ως μεγαλομέτοχος και διαχειρίζεται το Σωματείο το ποδοσφαιρικό κομμάτι; Ποιος ο ρόλος σας από σήμερα; «Παραμένω ο μέτοχος της εταιρείας και παραχωρώ στο σωματείο τη διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Δεν θα είμαι πολύ ενεργός. Θα έλθουν οι άνθρωποι του σωματείου να έχουν τη διαχείριση. Εγώ θα βλέπω από μακριά. Ζήτησα από το Σωματείο να βάλουν άνθρωπο στη διοίκηση της εταιρείας για να συνεχίσουν. Τα δεδομένα άλλαξαν στην Κύπρο, πρέπει να υπάρχει εταιρεία. Μπορούν να συνεχίσουν».

Διαβάστε Επίσης