Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣRealSportsΟΜΟΝΟΙΑ: Η δέσμευση για ιδιόκτητο γήπεδο κλείνει το ντήλ για νέα συμφωνία...

ΟΜΟΝΟΙΑ: Η δέσμευση για ιδιόκτητο γήπεδο κλείνει το ντήλ για νέα συμφωνία με Παπασταύρου

-

Από την άλλη ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας Σταύρος Παπασταύρου έθεσε ξεκάθαρους στόχους για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θεωρεί ότι για να μεγαλώσει η ομάδα, πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα, εκσυγχρονισμός του «Ηλίας Πούλλος» και η δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου.

Πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να μεγαλώσει  παντού. Δηλώνει ότι για να επενδύσει  τα λεφτά που χρειάζεται η ομάδα, πρέπει να νιώθει κατοχυρωμένος ότι βάζει  χρήματα και δημιουργεί αξία, δίνοντας ικανοποίηση στον κόσμο με τρόπαια και διακρίσεις.

Αυτό ήταν που ζήτησε από το σωματείο. Ο κ. Παπασταύρου δηλώνει ότι δεν θέλει μία προσωρινή συμφωνία,  γι’ αυτό και πρότεινε τον συναιτερισμό. Έτσι δε θα κυριαρχεί η ανησυχία από το Σωματείο και τον κόσμο.

Πάνω σ΄ αυτή την βάση λοιπόν, ο Πρόεδρος του Σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μάριος Αργυρίδης και οι συνεργάτες του κάθησαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους σντίστοιχους της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Στα πλάνα και ιδιόκτητο γήπεδο!

Ένας από τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα σταθεί η νέα επέκταση συμφωνίας ανάμεσα σε Παπασταύρου και ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου για τους πράσινους.

  • Ένα όνειρο πολλών δεκαετιών θα πάρει σάρκα και οστά, καθώς όπως μαθαίνουμε, έχουν γίνει ήδη διεργασίες και έχει βρεθεί η γη στην όποια θα κτιστεί το νέο γήπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ανέγερση του θα πάρει μπρος αμέσα μετά την υπογραφή της νέας συμφωνίας. Παράλληλα θα τρέξουν όλες οι διεργασίες από μέρους του κ. Παπασταύρου έτσι ώστε να γίνει η μετατροπή του προπονητικού κέντρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ «Ηλίας Πούλλος», σε ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, το οποίο θα αποτελεί στολίδι για την Ανατολική Μεσόγειο.

Πολλά τα οφέλη του Σωματείου!

Πολλοί διερωτούνται ποια θα είναι τα οφέλη του Σωματείου από την επέκταση της συμφωνίας με τον κύριο Παπασταύρου. Η αλήθεια είναι οτι την τελευταία 5ετία που ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων βρίσκεται στο πηδάλιο της ομάδας, οι πράσινοι έχουν κάνει βήματα προόδου.

  • Δεν είναι μόνο η κατάκτηση τροπαίων και η συμμετοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε Ευρωπαϊκούς ομίλους, αλλά και οι τομές που έχουν γίνει σε πολλά επίπεδα στο οικοδόμημα.

Από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ που πέρασε από χίλια μύρια κύμματα, φαίνεται να έχει ηρεμήσει οικονομικά, καθώς ο κ.  Παπασταύρου έχει αναλάβει πέραν από τις τρέχουσες υποχρεώσεις και τα παλιά χρέη που είχαν δημιουργηθεί και την έπνιγαν.

Παράλληλα το Σωματείο βάζει στα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό κάθε χρόνο, που το βοηθά να καλύψει και αυτό με την σειρά του τις τρέχουσες υποχρεώσεις του αλλά και κάποια χρεή (που δεν αφορούν το ποδοσφαιρικά).

Αυτό το ποσό είναι που προσπαθεί και φαίνεται να έχει καταφέρει να εξασφαλίσει το Σωματείο των πρασίνων στην συζήτηση με τον κ. Παπασταύρου.

Αν όλα πάνε καλά μάλιστα ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε πως έχει την πεποίθηση πως αυτό το ποσό με τον συναιτερισμό θα αυξηθεί. Το ιδιόκτητο γήπεδο καθώς και οι υπόλοιπες ενέργειες που προτίθεται να προβεί το Δ.Σ της εταιρείας θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Αγωνιά ο κόσμος!

Ο κόσμος τον πρασίνων από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο Σταύρος Παπασταύρου τοποθετήθηκε δημόσια για το όλο θέμα καθώς επίσης και για τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αγωνιά. Όλη αυτή η αβεβαιότητα για το αν θα υπάρξει κατάληξη στις διαπραγματεύσεις σίγουρα δεν δημιουργεί και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Τώρα που τα πράγματα φαίνεται να βαίνουν προς μια διέξοδο ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή σε όλα τα επίπεδα, και θα καταφέρει να κατακτήσει πολλούς τίτλους και να γράψει την δική της ιστόρια συμμετέχοντας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής και αυτός είναι που θα δείξει και ποιο θα είναι το μέλλον για τους πράσινους μετά την προδιαγραφόμενη νέα συμφωνία ανάμεσα σε Παπασταύρου και ΟΜΟΝΟΙΑ. Και όλοι στο οικοδόμημα ευελπιστούν πως το μέλλον θα είναι λαμπρό!

 

 

Διαβάστε Επίσης