Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΑβέρωφ Νεοφύτου: Ταξικός ρατσισμός κατά των φτωχών!

Αβέρωφ Νεοφύτου: Ταξικός ρατσισμός κατά των φτωχών!

-

Ρωτά ρε Φούλλη και  τον απλό κοσμάκη, πόσο μέτρα και ξανά μέτρα το πουντζί του για να τα βγάλει πέραν, για να πληρώσει το ρεύμα του, τα καύσιμα του, τα σχολεία και τα ιδιαίτερα των μωρών του, τα φαρμακεία του και την ώρα που πάει στο μπακάλη βάστα μια υπολογιστή και κάνει μαθηματικές πράξεις έτσι ώστε που θα πάει στο ταμείο να μην γίνει ρεζίλι, ως περήφανος φτωχός που είναι, να πληρώσει με αξιοπρέπεια και να πάει στο καλό!

Τα 300 ρε, για ένα φτωχό εν το μισό ενοίκιο. Έν ένα μέρος των λογαριασμών του. Τα 300 ευρώ για ένα φτωχό εν μεγάλη υπόθεση. Είναι κάπως πιο αξιοπρεπής η διαβίωση του. Μπορεί πχ να βάλει στην διατροφή της οικογένειας του πιο συχνά ψάρι. Μπορει επίσης να μην στερήσει στο παιδί του μόρφωση ή κάποιο ταλέντο.

Που να καταλάβεις εσύ και οι υπόλοιποι της συμμορίας ζείτε στον κόσμο σας…

Ότι και να πούμε πλέον, 10 χρόνια ήταν πολλά, παρά πολλά! Ακόμη και τώρα με την αλαζονεία σας αποδεικνύετε το πως αντιμετωπίζετε τον απλό άνθρωπο, είτε φτωχός είναι, είτε μεσαίος είναι, είτε κρατά, είτε δεν κρατά, Άνθρωπος είναι!

Αυτά δεν είναι αστεία πράγματα και ούτε μπορούμε να λέμε ότι δεν με ενδιαφέρει, οποίος θέλει ας εκλεγεί, το ίδιο θα είναι και πάλι.

Διαβάστε Επίσης