Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΓΝΩΜΕΣΤώρα είναι η ώρα για Προοδευτική Αλλαγή:Ήρθε η ώρα του λαού να...

Τώρα είναι η ώρα για Προοδευτική Αλλαγή:Ήρθε η ώρα του λαού να μιλήσει! -Του Γιώργου Τ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

-

Η απερχόμενη Κυβέρνηση Ν. Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ δοκιμάστηκε εδώ και 10 χρόνια.  Μαζί τους και οι δύο Υποψήφιοι τους, ο original Αβέρωφ Νεοφύτου, ως ο ευλογών της διακυβέρνησης, καθώς και ο έτερος της παρέας ο copy, Νίκος Χριστοδουλίδης που υπήρξε ο μαέστρος της χορωδίας στο Κυβερνητικό σχήμα. 

10 χρόνια διακυβέρνησης Ν. Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, ο Κυπριακός λαός έζησε και βίωσε κρίσεις οικονομικές και πολιτικές, έζησε κουρέματα και μνημόνια, όταν δεσμεύονταν απέναντι στον λαό, το βράδυ και το πρωί αποδεσμεύονταν.  Ο Ηγέτης της Λύσης μαζί με τον ΔΗΣΥ μετατράπηκαν σε Ηγέτες της Διαίρεσης.  Έφεραν το Κυπριακό στα τάρταρα.  Συνεπικουρούμενος, τόσο από τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, όσο και το Νίκο Χριστοδουλίδη που φέρουν ασήκωτες ευθύνες για το τραγικό αδιέξοδο στο Κυπριακό, ιδιαίτερα το τετέλεσται της Αμμοχώστου.  Πήγαν πλέον περίπατο τα επικοινωνιακά παιγνίδια.  Οι κυρώσεις δεν ήρθαν ποτέ, οι διμερείς και τριμερείς έμειναν στα χαρτιά ως φιέστες εντυπώσεων και η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) παραβιάστηκε κατά συρροή, στο παραμύθιασμα ότι η Τουρκία δεν διαθέτει γεωτρύπανα. 

Ήρθε η ώρα του λαού να μιλήσει!  Γνωρίζει πλέον πολύ καλά ότι στην 10ετή διακυβέρνηση Ν. Αναστασιάδη – Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Χριστοδουλίδη, έζησε πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Κτύπησε κόκκινο η διαφθορά.  Διέσυραν την Κύπρο στο εξωτερικό.  Για πρώτη φορά η Κυπριακή Δημοκρατία έχει καταγγελθεί επί παράβαση από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και από διεθνείς θεσμούς.  Ο λαός μας πλέον έχει βιώματα και εμπειρίες και θα τερματίσει την φαύλη διακυβέρνηση Ν. Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ. 

  • Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ως Ανεξάρτητος και Υπερκομματικός Υποψήφιος, αποτελεί τη μοναδική οδό για να γυρίσουμε σελίδα, να φέρουμε στην Κύπρο μια νέα εποχή, προόδου, δημοκρατίας και κοινωνικής προκοπής. 

Διαθέτει όλα τα εχέγγυα, έχει το όραμα και το πρόγραμμα, έχει το επιστημονικό και πολιτικό υπόβαθρο για να εμπνεύσει τον λαό μας.  Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης κατέχει αυτό που το πλειοψηφικό ρεύμα της κοινωνίας προκρίνει.  Είναι έντιμος, αξιόπιστος, ειλικρινής, είναι καθαρός, έχει καθαρά χέρια. 

Οραματίζεται μια νέα Κύπρο που στο επίκεντρο θα είναι ο Άνθρωπος, οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του.  Δίνει προτεραιότητα στην ανάγκη, ενός ισχυρού κοινωνικού κράτους που δεν θα ευημερούν οι δείκτες και οι αριθμοί, αλλά οι Άνθρωποι.  Οραματίζεται μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες, τους ανάπηρους και τους συνταξιούχους.  Τους νέους που βιώνουν πρωτοφανή αδικία και εκμετάλλευση, με μισθούς των 700 – 800 ευρώ.  

Θέλει και έχει λύσεις για το Στεγαστικό, θέλει και μπορεί να εργαστεί για μια νέα εποχή στην ενέργεια υπέρ των πολλών και όχι των λίγων.  Η Παιδεία και ο Πολιτισμός, ο τομέας της Έρευνας και Καινοτομίας, η Δημόσια Υγεία, αποτελούν προτεραιότητα του. 

ΓΝΗΣΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ

ΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ 

Είπαν κάποιοι είναι άχρωμος και άοσμος. Απαντούμε σεμνά και ταπεινά όπως  ο ίδιος κοινωνικοποιείται, ότι έχει και γεύση και χρώμα.  Γνήσια αυθεντικός και με Κυπριακά χρώματα και γεύση.   Μακράν από τον ίδιον η βρωμιά και δυσωδία. Ευρωπαϊστής στα οράματα του, αποδεδειγμένα απορρίπτει το βαρβαρισμό, την φλυαρία και τον λαϊκισμό. 

Ο Άνθρωπος είναι προσγειωμένος!  Ας μην εκλαμβάνουν κάποιοι την μετριοπάθεια του, τον χαμηλό τόνο του χαρακτήρα του ως αδυναμία!  Αντίθετα, δοκιμάστηκε και απέδειξε με έργα και πράξεις τη στιβαρότητα του, την οργανωτικότητα του και τη συλλογικότητα του.

Ως Υφυπουργός για θέματα Ευρώπης, χειρίστηκε δισεκατομμύρια προϋπολογισμούς με άριστο τρόπο και έφερε αποτελέσματα που τίμησαν και πρόβαλαν την Κύπρο σ’ όλη την Ευρώπη.

  • Δοκιμάσαμε και τους πολιτικούς των μπαλκονιών, δοκιμάσαμε και τις Αμερικανιές και είδαμε τα χαίρκα τους. 

Την ίδια ώρα τον Ανδρέα Μαυρογιάννη στηρίζει το ΑΚΕΛ, η Κυπριακή Αριστερά που στην ιστορική  διαδρομή της απέδειξε και τον πατριωτισμό της και την κοινωνική ευαισθησία της. 

Τώρα είναι η ώρα της Προοδευτικής Αλλαγής.  Τώρα είναι η ώρα που ο κάθε τίμιος πατριώτης στοιχίζεται δίπλα από τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο, Ανδρέα Μαυρογιάννη, για να κάνουμε τα οράματα του λαού μας πραγματικότητα.  Για να ανατείλουν καλύτερες μέρες για τον προδομένο και πολυβασανισμένο λαό μας.  Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης και θέλει και μπορεί!  Η Κύπρος μπορεί!. 

  • Ο Γιώργος Τ. Γεωργίου είναι Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ

Διαβάστε Επίσης