Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣRealSportsΟΜΟΝΟΙΑ: Με εφτά Κύπριους η πρόκριση μέσα στην Εσθονία!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Με εφτά Κύπριους η πρόκριση μέσα στην Εσθονία!

-

Με βασικούς τους Παναγιώτου, Τζιωνή και Λοΐζου, τον Κακουλλή βασικό της τελευταίας στιγμής (μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Τσέποβιτς στο ζέσταμα) και τους Ζευκή, Ασημένο και Ψάλτη να μπαίνουν αλλαγή, η Ομόνοια πήρε την πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η πρόκριση της Ομόνοιας επιτεύχθηκε στη διαδικασία των πέναλτι όπου επικράτησε με 5-4.

Η Ομόνοια, ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 3ο λεπτό δημιούργησε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει στο σκορ με τον Έρικ Μποτεάκ, ο οποίος πήρε πάσα από τον Σέχου, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Η Φλόρα ανέβασε ρυθμό, ενώ η Ομόνοια έκανε ξαφνικές αντεπιθέσεις για να πετύχει το 1-0 στο 43ο με τον Ανδρόνικο Κακουλή.
 
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, η Φλόρα Ταλίν πέτυχε την ισοφάριση με τον Σάπινεν. Ακολούθησε και δεύτερο γκολ από τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 88ο λεπτό, που έκανε το 2-1 για τη Φλόρα Ταλίν, στέλλοντας το ματς και την πρόκριση στην παράταση

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Φλόρα: Igonen, Lilander, Purg, Kuusk, Kallaste (84` Lukka), Poom (78` Soomets), Miller (78` Alliku), Znjov, Vassiljev, Ojamaa, Sappinen.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Παναγιώτου, Κίκο (81` Γιούστε), Μιξ, Γκόμεθ, Μποτεάκ (52` Παπουλής), Τζιωνής, Λοΐζου (85` Ψάλτης), Κακουλλής.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης