Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣRealSportsΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Mατς φωτιά για το Super Cup – Απόψε στο...

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Mατς φωτιά για το Super Cup – Απόψε στο ΓΣΠ

-

Ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ είπε πως «θα είναι ένας ανταγωνιστικός αγώνας όπως είναι πάντα οι αγώνες εναντίον της Ανόρθωσης και τον περιμένουμε με ανυπομονησία».

«Είναι σημαντικό να παίξουμε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι πριν αρχίσουμε τις Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Είναι πολύ καλό για εμάς και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει και για την Ανόρθωση. Ανυπομονούμε για αυτό τον αγώνα και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι «περιμέναμε πολύ καιρό να αγωνιστούμε με κόσμο στις κερκίδες. Ποδόσφαιρο με κόσμο και ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο στις κερκίδες είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Ανυπομονούμε πάρα πολύ να δούμε ξανά τον κόσμο μας,  να τους έχουμε ζωντανά δίπλα μας ενώ αγωνιζόμαστε και είναι πολύ καλό το γεγονός ότι θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο».

 Ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια είπε πως αντιμετωπίζουν τον αγώνα του Super Cup με πάσα σοβαρότητα.

«Είναι ένα επίσημο παιχνίδι που κρίνει ένα τίτλο. Θα θέλαμε πάρα πολύ να ήμασταν και εμείς στην κατάσταση που θα θέλαμε για ένα τέτοιο δυνατό παιχνίδι. Δυστυχώς είχαμε αρκετά προβλήματα με τον κορωνοϊό αλλά και παίκτες που δεν έχουν έρθει ακόμα. Δυστυχώς δεν θα είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε, αλλά είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και θέλουμε να είμαστε σε όσο πιο καλή κατάσταση γίνεται για να παίξουμε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι», είπε.

Πρόσθεσε πως θα είναι ένα δυνατό τεστ για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες, έστω και αν θα ακολουθήσουν και άλλα φιλικά πριν την Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα του Super Cup, είπε και σημείωσε πως δεν θα είναι εύκολο. «Αλλά εμείς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να παίξουμε το Super Cup με τους παίκτες που θα έχουμε στη διάθεση μας. Θα μας λείψουν ποδοσφαιριστές που τους υπολογίζουμε για τη βασική εντεκάδα. Αλλά μπορούμε να πούμε ότι αυτές οι απουσίες, μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές σε ένα δυνατό παιχνίδι», είπε.

Διαβάστε Επίσης