Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΚαι ξέπλυμα και θέσεις για τους ακροδεξιούς του ΕΛΑΜ!

Και ξέπλυμα και θέσεις για τους ακροδεξιούς του ΕΛΑΜ!

-

Η αλήθεια είναι ακριβώς το αντίθετο. Όποιος είναι εναντίον του ΕΛΑΜ είναι και εναντίον των Γκρίζων Λύκων που είναι περίπου το αντίστοιχο του ΕΛΑΜ στα κατεχόμενα που υποστηρίζει τον εποικισμό και ότι η Κύπρος είναι τουρκική.

  • Επίσης ο τίτλος υποβάλλει ότι το ΕΛΑΜ είναι το αντίθετο των Γκρίζων Λύκων, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι και οι δύο οργανώσεις εφαρμόζουν παρόμοιες μεθόδους, έχουν παρόμοια ρητορική και συνθήματα και εξυπηρετούν τους ίδιους σκοπούς στην αντίστοιχη κοινότητα. 

Τόσο το ΕΛΑΜ όσο και οι Γκρίζοι Λύκοι είναι οι κακοί δαίμονες που σπέρνουν το μίσος και εμποδίζουν την επανένωση της Κύπρου μέσα από εθνικιστικές λεκτικές φανφάρες και χρήση βίας.

 Ο αρθρογράφος επίσης σε ένα ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, διαγράφει το γεγονός ότι όσοι εναντιώνονται στο ΕΛΑΜ, δηλαδή κυρίως η Αριστερά, ή για την ώρα μόνο η Αριστερά, είναι οι ίδιοι που εναντιώνονται στους Γκρίζους Λύκους και νυχθημερόν προειδοποιούν για τη μονιμοποίηση του εποικισμού.

Οι Γκρίζοι Λύκοι, τόσο στην Τουρκία όσο και στα κατεχόμενα, έχουν μονίμως στο στόχαστρο την Αριστερά. Το ξέπλυμα των νεοναζί, δεν έπρεπε να είναι δουλειά κανενός που πιστεύει στην δημοκρατία, γιατί ο φασισμός χρησιμοποιεί τη δημοκρατία μόνο για να αποκτήσει τη δύναμη για να την καταλύσει.

  • Στην Ελλάδα, τη Χρυσή Αυγή την έστειλαν τελικά εκεί που της άξιζε. Στον κάλαθο των αχρήστων και στις φυλακές. Στην Κύπρο, της έδωσαν και προεδρία για να έχει σημαντικό λόγο για το δημογραφικό και τους μετανάστες!

 Στην Ελλάδα πλήρωσαν τίμημα τις ζωές ανθρώπων μέχρι να καταφέρουν να την αποδομήσουν με την λαϊκή δύναμη και μέσω της δικαιοσύνης. Ευχόμαστε στη Κύπρο να μη χρειαστεί να πληρώσουμε παρόμοιο τίμημα για να καταλάβουν οι θωπευτές των απογόνων των ηττημένων του 1945, πως το φαρμακερό φίδι δεν το βάζεις στον κόρφο σου.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Διαβάστε Επίσης