Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΣΤΗΛΕΣΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣΑνάδοξε τω Θρασύβουλω: Πέφτουν οι μάσκες… -  Με το Γιώργο ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

Ανάδοξε τω Θρασύβουλω: Πέφτουν οι μάσκες… –  Με το Γιώργο ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

-

Πέφτουν οι μάσκες…

Ξεσάλωσαν οι διχοτομιστές. Βρίζουν, απειλούν, ακονίζουν μάχαιρες… Ο μεγαλοϊδεατισμός, οι ψευδοπαλικαρισμοί κι ο στρεβλωμένος πατριωτισμός τους είναι ανεξάντλητα. Ότι άφησαν όρθιο με την μεγάλη προδοσία του 1974, θα το ολοκληρώσουν    τώρα, με την ψήφο του «λαού».

 

 

Η… «Σμύρνη» μάνα καίγεται

Βιώνουμε καταστάσεις όμοιες με την σκοτεινή περίοδο 1072-74. Η παράνοια κι η εγκληματική αλλοφροσύνη των Ελληναράδων επιμένει να ολοκληρώσει το… «έργο» της. Τότε με τα καλασνίκωφ, τώρα με τα ΜΜΕ. Αν δεν τουρκέψουν ολάκερη την Κύπρο, όπως έκαναν με την Σμύρνη και την Μικρά Ασία, δεν θα ησυχάσουν.

 

 

Φωνάζουν οι ποθκιάντραποι…

Τέσσερα (4) πρωταθλήματα έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ με διαφορά τερμάτων: Το 1968-69 από τον Ολυμπιακό. Το 1969-70 από την ΕΠΑ. Το 1979-80 από το Αποέλ. Το 1998-99 από την… Ανόρθωση (!!!). Τότε ήταν καλά κι άγια. Τωρά… εν της παπαθκιάς τα ξύλα. Φωνάζουν οι ποθκιάντραποι για να φοηθούν οι νοικοτζύρηες.

 

 

Οι αλήθειες που καίνε…

Βλαντιμίρ Πούτιν: « Διέλυσαν την Σοβιετική Ένωση αλλά το σύστημα υγείας, παρέμεινε. Κι είναι αυτό που σώζει ζωές…»

Αν τώρα, ρίξουμε μια ματιά στις μητροπόλεις του καπιταλισμού με τις εκατόμβες των θυμάτων, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε άλλο.

 

 

Δώσε άλλο κάτι τις μάστρε, αν θέλεις να γινεί η δουλειά σου…

Ο… πλανηταρχιάδης προσφέρει 250 χιλ. δολάρια σε όποιο … «ξεσκεπάσει την ρωσική προπαγάνδα στα θέματα υγείας». Τσιγκούνης σιορ! Αν εδίαν κανέναν εκατομμύριο, μα τον θεόν,  ήθεν να πάω τζαι να του τα λουβίσω ούλλα

 

 

 

Διαβάστε Επίσης