Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΣΤΗΛΕΣΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣΤζαι τα μυαλά στους… ψήφους: Ανάδοξε τω Θρασύβουλω. Με το Γιώργο ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

Τζαι τα μυαλά στους… ψήφους: Ανάδοξε τω Θρασύβουλω. Με το Γιώργο ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

-

 Tζαι τα μυαλά στους… ψήφους

 Τζαι φκαίννουν κάτι φιντανάκια, πολιτικάντηδες της μαύρης ορκής ως επί το πλείστο, να σιγοντάρουν τις παραφωνίες των… 152 επαγγελματιών υγείας. Ρε άθλιοι, για μια χούφτα ψηφαλάκια είσαστεν άξιοι να μας πεθάνετε ούλλους.

**********************

152 επαγγελματίες…

Όπως λέμε 29 κατασκευαστές πλυντηρίων εισηγούνται την τάδε μάρκα απολυμαντικού…

Μα είσαστε σοβαροί ρε δόκτορες της συμφοράς και του ολέθρου, τζι εν σας κανεί επικαλείστε τζαι την… επιστημονική (τρομάρα σας) ιδιότητα. Μα πόση ανευθυνότητα σε τούντον τόπο σιορ. Θέλετε να πάρετε τον κόσμο στο λαιμό σας;

 **********************

 «Λειτουργοί» όλου το κόσμου, ενωθείτε…

 Ν’ ανοίξουν οι εκκλησίες ημίσσιη μου… Με την ίδια λογική να λειτουργήσουν τζαι τα αμφιθέατρα (ξέρετε πόσοι λειτουργοί, όχι επαγγελματίες, επαναλαμβάνω λειτουργοί του πολιτισμού, δεν έχουν να φαν;) Να λειτουργήσουν τζαι τα γήπεδα… άλλωστε ανοικτοί χώροι είναι, πολύ καλύτερα κλιματιζόμενοι από τις εκκλησιές. Σεβαστό το δικαίωμα κάποιου που θέλει να εκκλησιαστεί, αλλά να μάθει επιτέλους κι αυτός να σέβεται τα δικαιώματα (και τις ζωές) των άλλων.

 **********************

 Όσοι… πιστοί

 Όσο γι’ αυτούς που τους ξέφυγε ένα πικραμένο χαμόγελο από την επιστολή των πεφωτισμένων φωστήρων της χριαστιανοΤαλιπανοσύνης, ένα έχω να τους πω:

Μη γελάτε, δεν είναι σχιζοφρένεια. Είναι μια καλά μελετημένη τακτική από συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας που αρέσκονται στο να πουλούν θρησκοληψίες τζαι μ-πατριωτισμό για να αυγατίζουν τα πουγκιά τους

 **********************

 Πρόεδρε… ανάλαβε τις ευθύνες σου

 Ενημέρωση για επικρατούσα κατάσταση έγκλειστου για παρενέργειες και αλλοιώσεις που έχει υποστεί το σώμα του, λόγω covid – 19:

– Αυξήθηκαν κατά 5 τα κιλά. 9 τα επιβεβαιωμένα. Κανένα μέχρι στιγμής, δεν έχει πάρει εξιτήριο.

Διαβάστε Επίσης