Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣRealSportsΠαύλος και Διαμάντω οι κορυφαίοι για το 2018

Παύλος και Διαμάντω οι κορυφαίοι για το 2018

-

Σλόγκαν της φετινής γιορτής ήταν «Κάνε Παιχνίδι στα Ίσα» και κεντρικό μήνυμα η προώθηση της Ισότητας μέσω του αθλητισμού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες και ομάδες της χρονιάς, καθώς επίσης άτομα και σωματεία, για τις διακρίσεις ή και προσφορά τους στον κυπριακό αθλητισμό.

Τα βραβεία για το 2018:

*Το έπαθλο του ανερχόμενου ταλέντου «Νίκος Τσιαλής» στην ποδοσφαιρίστρια, Έλενα Αριστουδήμου.

*Το έπαθλο Χρυσή Μπάλα για την ομάδα με την καλύτερη επίθεση δόθηκε στο ΑΠΟΕΛ. Το βραβείο πήρε εκ μέρους της Διοίκησης των πρωταθλητών, Πάνος Παναγιώτου.

-*Το Χρυσό Παπούτσι στον Ματ Ντάρμπισαϊαρ ο οποίος απουσίαζε από την εκδήλωση.  Ο Γιώργος Κακκουρίδης παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους του Άγγλου επιθετικού.

*Βραβείο για την κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος στον Απόλλωνα. Το παρέλαβε ο διοικητικός παράγοντας των Γαλάζιων Γιώργος Λακκοτρύπης.

*Με το Έπαθλο ΟΠΑΠ Στέλιος Κυριακίδης τιμήθηκε η Εθνική Ομάδα Σκητ Γυναικών (Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου/ Κωνσταντίνα Νικολάου), η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018 στη Νότια Κορέα.

*Κορυφαίος Παραολυμπιονίκης ο Αντώνης Αρέστη.

*Πρεσβευτής fair play ο Ηρόδοτος Γιωργαλλάς.

*Έπαθλο ήθος και προσφοράς στον Θεόδωρο Στυλιανού.

*Koρυφαία ομάδα για το 2018 η ΑΕΚ. Δεύτερος ο Απόλλωνας, τρίτος ο ΑΠΟΕΛ.

*Κορυφαία αθλήτρια η Διαμάντω Ευριπίδου δεύτερη η Άντρη Ελευθερίου, τρίτη η Ελένη Αρτυματά, τέταρτη η Νεκταρία Παναγή και πέμπτη η Κυριακή Κουττούκη.

*Κορυφαίος αθλητής για το 2018 ο Παύλος Κοντίδης, δεύτερος ο Μάριος Γεωργίου, τρίτος ο Απόστολος Παρέλλης, τέταρτος ο Μίλαν Τραΐκοβιτς και πέμπτος ο Γιώργος Αχιλλέως. Τον Παύλο Κοντίδη τίμησε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών.

*Το Αριστείο της ΕΑΚ στην κυρία Αντρούλα Βασιλείου.

Διαβάστε Επίσης