Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗΣε άτακτη φυγή έτρεψε τους νεοναζί βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο βουλευτής...

Σε άτακτη φυγή έτρεψε τους νεοναζί βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης (Βίντεο)

-

Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2016

ΑΘΗΝΑ – Σε μεγάλη ρέντα ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης έκανε τους βουλευτές του νεοναζιστικού μορφώματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να αποχωρήσουν πανικόβλητοι από την αίθουσα της συνεδρίασης της Βουλής των Ελλήνων, αφού δεν μπορούσαν να αντέξουν τα λεκτικά «χαστούκια» που δέχονταν από τον βουλευτή του ΚΚΕ.

Εναυσμα – απ’ ότι παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- η προσπάθεια του κοινοβουλευτικού ναζιστικού μορφώματος να κάνει την αγιογραφία του δικτάτορα Μεταξά.

Με το που έλαβε τον λόγο ο Θ. Παφίλης ήταν καταπέλτης. Θύμισε ποιος πραγματικά ήταν ο δικτάτορας Μεταξάς, του «ρετσινόλαδου», ο εγκληματίας που παρέδωσε φυλακισμένους κομουνιστές στους Γερμανούς.

Ο βουλευτής όμως του ΚΚΕ δεν αρκέστηκε μόνο σ’ αυτό. Εκανε αναφορά και σε ένα άλλο «ίνδαλμα» των νεοναζιστών, το δικτάτορα Παπαδόπουλο, ο οποίος της εποχή της κατοχής ήταν αξιωματικός των ταγμάτων ασφαλείας υπεύθυνος να μαζεύει τις σοδιές των αγροτών στο νομό Αχαΐας για τα Γερμανικά στρατεύματα.

Σε αμηχανία οι βουλευτές της Χ.Α, μπροστά στο δριμύ κατηγορώ του βουλευτή του ΚΚΕ, αποχώρησαν από την αίθουσα συνεδρίασης.Διαβάστε Επίσης