Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΟ ΟΣΕΛ απορρίπτει όσα υποστηρίζει ο μέτοχος Τ. Μιχαηλίδης

Ο ΟΣΕΛ απορρίπτει όσα υποστηρίζει ο μέτοχος Τ. Μιχαηλίδης

-

2015

Ο ΟΣΕΛ με σημερινή του ανακοίνωση αναφέρει πως απορρίπτει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς που επαναλαμβάνει ο μέτοχος κ. Τάσος Μιχαηλίδης σε βάρος του Οργανισμού “σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αυθαίρετη συμπεριφορά του που καταταλαιπωρεί τους πολίτες και το επιβατικό κοινό”, όπως αναφέρεται.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως “στη συγκεκριμένη περίπτωση ένας και μόνο μέτοχος, με ποσοστό 7%, επιχειρεί να επιβάλει τα ιδιωτικά συμφέροντά του με ενέργειες προκλητικής αυθαιρεσίας” και πως “ο ΟΣΕΛ προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες πάντα στο πλαίσιο του νόμου έτσι ώστε να αποτρέψει τέτοιου είδους αυθαιρεσίες από το να επαναληφθούν”.

“Ο ΟΣΕΛ είναι εταιρεία που στέκεται με ευθύνη απέναντι στους πολίτες γι` αυτό και απολογείται για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε και συνεχίζει να προκαλείται”, αναφέρεται και προστίθεται πως ο Οργανισμός “ανταποκρίνεται με ευθύνη απέναντι στο κράτος με το οποίο έχει συμβατικές υποχρεώσεις προκειμένου να αποκαταστήσει την ομαλή και ανεμπόδιστη προσφορά αξιόπιστων δημοσίων συγκοινωνιών”.

Επίσης δίδεται η διαβεβαίωση προς το κοινό πως ο ΟΣΕΛ “ενεργεί μεθοδικά για την αναβάθμιση και τον εξορθολογισμό των υπηρεσιών του, εφαρμόζοντας κανόνες χρηστής διοίκησης” και “βρίσκεται στη διάθεση των δημοσίων ελεγκτικών μηχανισμών για το σκοπό αυτό”.

Διαβάστε Επίσης