Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΟ Σιζόπουλος απειλεί με μέτρα τους διαφωνούντες στο κόμμα, με τις θέσεις...

Ο Σιζόπουλος απειλεί με μέτρα τους διαφωνούντες στο κόμμα, με τις θέσεις τους στο Κυπριακό!

-

τα οποία παραποιούν, όπως είπε, δημόσια την θέση του κόμματος για την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία για να δικαιολογήσουν την διαφορετική τους άποψη ή ακόμη χειρότερα για να ασκήσουν κριτική.


Σε ομιλία στο έκτακτο παγκύπριο πολιτικό και καταστατικό συνέδριο του κόμματος στη Λεμεσό ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι σε κάποιο βαθμό είναι κατανοητή η στάση κάποιων ΜΜΕ και κάποιων δημοσιογράφων, “όμως είναι ανεπίτρεπτο σε στελέχη του κόμματος να προβαίνουν σε δημόσιες τοποθετήσεις ή και επικρίσεις , χωρίς να γνωρίζουν την απόφαση του κόμματος , χωρίς να έχει προηγηθεί έστω μια επαφή με το Γραφείο Τύπου για σκοπούς ενημέρωσης”.

Συνέχισε λέγοντας ότι τα στελέχη αυτά δίνουν την ευκαιρία έτσι να συντηρείται μια κακή εικόνα για το κόμμα ή ακόμη χειρότερα , μετά τη δημοσιοποίηση της τοποθέτησης του κόμματος σε συνάντηση, “ να εξακολουθούν να υπάρχουν ηγετικά στελέχη τα οποία να τοποθετούνται δημόσια παραποιώντας την συγκεκριμένη απόφαση απλά και μόνο ενδεχομένως για να δικαιολογήσουν την διαφορετική τους άποψη ή ακόμη χειρότερα για να ασκήσουν κριτική”.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ είπε ότι το δημοκρατικό δικαίωμα της ελεύθερης και δημόσιας έκφρασης δεν πρόκειται να το στερήσουμε σε κανένα, όμως τόνισε, “θέλουμε με τρόπο σαφή να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή από τούδε και στο εξής καμία δημόσια παραποίηση απόφασης του κόμματος για να δικαιολογηθούν προσωπικές στρατηγικές”.

“Η σιωπή την οποία τηρούμε να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία”, κατέληξε.

Διαβάστε Επίσης