Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗΤηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν - Παυλόπουλου

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Παυλόπουλου

-

target=”_blank” data-rel=”prettyPhoto” title=”” href=”http://gnomionline.com.cy.www221.your-server.de/images/ELLADA_/A08823EFA243862C8D661CC6B043C09F.jpg”>

Τη σημασία της ενίσχυσης των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών και την υποδομή της συγκοινωνίας για την ευημερία του τουρκικού και του ελληνικού λαού, επεσήμανε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Τούρκος Πρόεδρος του τηλεφώνησε την ώρα που ο Έλληνας Πρόεδρος πραγματοποιούσε επίσκεψη στον Έβρο, στα σύνορα με την Τουρκία.

Πηγές τις οποίες επικαλούνται τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δύο ηγέτες εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους τα προβλήματα μεταξύ των δύο χωρών να λυθούν μέσω διαλόγου και να δοθεί ώθηση στις διμερείς σχέσεις.

Ο Έλληνας Πρόεδρος ευχήθηκε `περαστικά` στον Ταγίπ Ερντογάν για την επίθεση που δέχτηκε η Φενέρμπαχτσε την περασμένη βδομάδα στην Ρίζε.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε στον Έλληνα ομόλογό του ότι τον αναμένει το συντομότερο στην Τουρκία για επίσημη επίσκεψη και του ευχήθηκε επίσης “Καλό Πάσχα` στα ελληνικά.

Διαβάστε Επίσης