Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΛαϊκή και Focus σε σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία

Λαϊκή και Focus σε σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία

-

Οι υποθέσεις της πρώην Λαϊκής Τράπεζας και της χρηματοδότησης των κομμάτων από τη Focus βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα το πρωί στη Νομική Υπηρεσία με τη συμμετοχή του Γενικού και Βοηθού Γ. Εισαγγελέα και της ανακριτικής ομάδας που ανέλαβε τη διερεύνηση των αιτίων που οδήγησαν στην καταστροφή της κυπριακής οικονομίας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα και με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ο Φιλελεύθερος”, όπως προκύπτει από την ενημέρωση που έτυχαν χθες ο Γενικός και Βοηθός Γ. Εισαγγελέας από τους επικεφαλής των ανακριτών, “ο Μάιος αποτελεί κομβικό μήνα για τρία με τέσσερα κεφάλαια που αφορούν στο σκάνδαλο της οικονομίας”.

Εξάλλου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, οι ανακοινώσεις του Γενικού Εισαγγελέα για την έκθεση του ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή Παναγιώτη Καλλή για τη διερεύνηση των ισχυρισμών περί δωροδοκίας του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου θα γίνουν στις 12 το μεσημέρι, την Τρίτη 14 Απριλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Νομικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, ο κ. Κληρίδης «θα μελετήσει την πολυσέλιδη ΄Εκθεση του ποινικού ανακριτή σε συνδυασμό με το ογκώδες μαρτυρικό υλικό που συνελέγη από 27 μάρτυρες και από μεγάλο αριθμό εγγράφων κατά τις επόμενες ημέρες και θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις / δημοσιοποιήσεις κατά την καθορισθείσα ημερομηνία της 14ης Απριλίου 2015».

Διαβάστε Επίσης