Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚυβερνητικός Εκπρόσωπος: Οι προσπάθειες ανάκαμψης της οικονομίας είναι εθνικό θέμα

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Οι προσπάθειες ανάκαμψης της οικονομίας είναι εθνικό θέμα

-

Απρίλιος 2015

Η πορεία ανάκαμψης της κυπριακής οικονομίας θα πρέπει να προσεγγίζεται ως ένα εθνικό θέμα, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις των πολιτικών κομμάτων σε σχέση με τις εξαγγελίες του Προέδρου της Δημοκρατίας χθες, για την οικονομία, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι το θέμα της οικονομίας θα πρέπει να προσεγγίζεται ως ένα εθνικό θέμα.

“Ο Πρόεδρος ανακοίνωσε την πλήρη άρση των περιορισμών όσον αφορά τη διακίνηση των κεφαλαίων ανάμεσα σε άλλα θέματα. Αυτό δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι ούτε ευχολόγιο. Είναι ένα γεγονός, 24 μήνες μετά το Μάρτιο του 2013, η Κυπριακή Δημοκρατία πέτυχε αυτό το σημαντικό στόχο. Το μήνυμά μας προς τα κοινοβουλευτικά κόμματα είναι ότι αυτή η δύσκολη πορεία ανάκαμψης της κυπριακής οικονομίας θα πρέπει να προσεγγίζεται, και έτσι είναι, ως ένα εθνικό θέμα, δεν προσφέρεται για κομματική ή άλλη αξιοποίηση”, είπε.

Πρόσθεσε ότι “θα πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί, εξάλλου τα αποτελέσματα είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας της Κυβέρνησης, των κοινοβουλευτικών κομμάτων, των κοινωνικών εταίρων, και πάνω από όλα του κυπριακού λαού, ο οποίος επιζητά από όλους εμάς να εργαστούμε συλλογικά έτσι ώστε να ξεφύγουμε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα”.

Διαβάστε Επίσης