Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ«Θνησιγενής» η μέθοδος του ΠτΔ για απομάκρυνση Γιωρκάτζη, λέει ο Πρόεδρος του...

«Θνησιγενής» η μέθοδος του ΠτΔ για απομάκρυνση Γιωρκάτζη, λέει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

-

απομάκρυνση της Διοικήτριας της ΚΤ, θα είναι «θνησιγενής» και ενδεχομένως να υπάρχει σκοπιμότητα για αποτυχία της, υποστήριξε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό και σχολιάζοντας την παραίτηση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας Σταύρου Ζένιου, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ανέφερε πως, αν και αυτή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, δεν παύει να αποτελεί μια μεμονωμένη πράξη και ενέργεια ενός μόνο μέλους του ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας.

Επαναλαμβάνοντας τη θέση του ΔΗΚΟ ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει δημόσια να ζητήσει την παραίτηση της κ. Γιωρκάτζη, είπε πως και όλα τα μέλη του ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας θα πρέπει να θέσουν τις δικές τους παραιτήσεις στη διάθεση του Προέδρου, «γιατί αυτό το ζήτημα θα επιλυθεί με αυτόν τον τρόπο και όχι μέσω δικαστηρίων».

«Πολύ φοβόμαστε ή τουλάχιστον έχουμε ξεκινήσει να πιστεύουμε ότι η μέθοδος που έχει επιλέξει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, να προσφύγει στο δικαστήριο, θα είναι θνησιγενής και ενδεχομένως να γίνεται και με σκοπιμότητα, για να αποτύχει αυτή η αίτηση και να παραμείνει η κ. Γιωρκάτζη», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος

Διαβάστε Επίσης