Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚαταβάλλεται προσπάθεια για συνάντηση Αναστασιάδη - Γιωρκάτζη πριν την μετάβαση στη ΝΥ

Καταβάλλεται προσπάθεια για συνάντηση Αναστασιάδη – Γιωρκάτζη πριν την μετάβαση στη ΝΥ

-

Τετάρτη, 26 Νοέμβριος 2014

Καταβάλλεται προσπάθεια να διευθετηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την Διοικητή της ΚΤ Χρυστάλλα Γιωρκάτζη δήλωσε ο Αναπληρωτής ΚΕ Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Καταβάλλεται προσπάθεια να διευθετηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την Διοικητή της ΚΤ Χρυστάλλα Γιωρκάτζη δήλωσε ο Αναπληρωτής ΚΕ Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

“Καταβάλλεται προσπάθεια αν είναι δυνατό να γίνει πριν την αναχώρηση του Προέδρου για τις ΗΠΑ”, δήλωσε μετά την συνεδρίαση του Υπουργικού.

Σε ερώτηση για δηλώσεις στις οποίες προέβη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ στην κρατική τηλεόραση το πρωί για τους συμβούλους του Προέδρου με αφορμή και το θόρυβο που ξέσπασε για τα συμβόλαια της κ. Γιωρκάτζη, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι και ο ΚΕ έχει δηλώσει ότι υπήρχαν κάποιες αδυναμίες στις διαδικασίες στο Προεδρικό Μέγαρο και διαπιστώθηκαν και γίνεται προσπάθεια διόρθωσής τους.

“Υπήρχαν αδυναμίες διαδικαστικές λόγω και έλλειψης διαδικασιών στην ΚΔ για κάποια θέματα και εσωτερικές διαδικαστικές διαδικασίες οι οποίες θα λυθούν σύντομα”, είπε.

Δήλωσε εξάλλου ότι το Υπουργικό εκφράζει τη λύπη του “ότι ο λαϊκισμός σε σχέση με συμβούλους ή και συνεργάτες των Υπουργών έχει φτάσει στα ύψη. Κατά τη διάρκεια προηγούμενης διακυβέρνησης Υπουργός είχε σύμβουλο με βάση την ίδια διαδικασία που είχε ακολουθηθεί και για την αγορά υπηρεσιών για τους υφιστάμενους συμβούλους των Υπουργών”.

“Ομως, παρά ταύτα η Κυβέρνηση προτίθεται να ακολουθήσει τις σωστές και νόμιμες διαδικασίες όπως αυτές είχαν ακολουθηθεί και για τους συνεργάτες των Βουλευτών με στόχο την επίλυση του θέματος που έχει προκύψει”, είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Διαβάστε Επίσης