Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΟι νυχτοβάτες ξανακτύπησαν! Βανδαλισμοί από φασιστικά στοιχεία στα Γραφεία του ΑΚΕΛ...

Οι νυχτοβάτες ξανακτύπησαν! Βανδαλισμοί από φασιστικά στοιχεία στα Γραφεία του ΑΚΕΛ Πάφου!

-

κόμματος καταγγέλλοντας ότι πίσω από το συγκεκριμένο συμβάν αλλά και από παρόμοια που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα, κρύβονται πολιτικά κίνητρα.

Το ΑΚΕΛ Πάφου με ανακοίνωση του καταδικάζει την ανεγκέφαλη συμπεριφορά σε βάρος των γραφείων του κόμματος καταγγέλλοντας ότι πίσω από το συγκεκριμένο συμβάν αλλά και από παρόμοια που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα, κρύβονται πολιτικά κίνητρα.

Στους τοίχους του οικήματος οι θρασύδειλοι νοσταλγοί του μαύρου παρελθόντος έγραψαν το όνομα του ολετήρα της Κύπρου, του Γρίβα, ιδρυτή και αρχηγού της προδοτικής οργάνωσης ΕΟΚΑ Β΄.

Εμπνεόμενοι προφανώς από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο οποίος διακηρύττει τα περί πίστης στο όραμα το Γρίβα, φασιστικά στοιχεία «εκφράζονται» με τον δικό τους τρόπο!

Το ΑΚΕΛ Πάφου καλεί την Αστυνομία να οδηγήσει τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη αλλά και την Πολιτεία να τοποθετηθεί και να καταδικάσει την εγκληματική αυτή ενέργεια.

Είναι ξεκάθαρο, τονίζεται σε ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, πως τέτοιες ενέργειες προέρχονται από θρασύδειλους νυχτοβάτες οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι δείχνουν το μίσος και το φανατισμό τους σε βάρος της Αριστεράς και των οργανώσεων του Λαϊκού Κινήματος.

«Στην Πάφο της Δημοκρατίας και της Αντίστασης δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε μια δράκα ανόητους να περάσουν φαινόμενα περασμένων εποχών τα οποία οδήγησαν στην καταστροφή της πατρίδας μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Κλείνοντας το ΑΚΕΛ Πάφου στέλνει το μήνυμα πως είναι σε επιφυλακή και πως δεν πρόκειται να αφήσει κανένα να ασελγεί σε βάρος της Αριστεράς, των ανθρώπων της ή της ακίνητης περιουσίας του Λαϊκού Κινήματος»

Διαβάστε Επίσης