Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΣεμινάριο για όσους φοβούνται τα αεροπλάνα από το Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων

Σεμινάριο για όσους φοβούνται τα αεροπλάνα από το Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων

-

Σεπτέμβριος 2014

Εξειδικευμένο σεμινάριο για όσους φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, διοργανώνει το Σάββατο 11 Οκτωβρίου το «Μεσογειακό Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων» και οι Κυπριακές Αερογραμμές, με τη στήριξη της HERMES AIRPORTS.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεσογειακού Ιδρύματος Ασφάλειας Πτήσεων, στο σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα, θα γίνουν παρουσιάσεις από ειδικούς ψυχολόγους, πιλότους και άλλο προσωπικό, οι οποίοι έτυχαν ειδικής εκπαίδευσης από το πλέον έγκυρο τμήμα αεροφοβίας στην Ευρώπη, αυτό των VIRGIN AIRLINES.

Επικαλούμενο στατιστικές, το Ίδρυμα αναφέρει ότι τα άτομα που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους σεμινάρια καταφέρνουν να αποβάλουν τη φοβία τους σε ποσοστό πέρα του 90%.

Σημειώνει ότι στο τελικό στάδιο του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί σύντομη πτήση μισής ώρας, με αεροσκάφος τύπου AIRBUS των Κυπριακών Αερογραμμών.

Τέλο, το Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων αναφέρει ότι το συνολικό κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 95 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει, τη συμμετοχή στο σεμινάριο, ενημερωτικό υλικό, γεύματα, μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο και πτήση και προσθέτει ότι για πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί τις ιστοσελίδες: www.aerofobiacy.com και www.cyprusair.com ή να τηλεφωνήσει στους αριθμούς 99 841922, 99688945.

Διαβάστε Επίσης