Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΝεκρή στην Πάφο 48χρονη από πνιγμό στην παραλία του Βένους

Νεκρή στην Πάφο 48χρονη από πνιγμό στην παραλία του Βένους

-

2014

Νεκρή διακομίστηκε, γύρω στις 08:00 σήμερα, με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου τουρίστρια, όπου διαπιστώθηκε πως ο θάνατος της οφείλεται σε πνιγμό.

Πρόκειται για 48χρονη από τη Λιθουανία, η οποία πρωτίστως κολυμπούσε στην παραλία Βένους μαζί με τον 49χρονο σύζυγο της. Το ζεύγος κινδύνεψε άμεσα λόγω της θαλασσοταραχής και κάλεσε σε βοήθεια.

Αμέσως στο μέρος προσέτρεξαν λουόμενοι και παρευρισκόμενοι της περιοχής, ωστόσο για τη 48χρονη ήταν ήδη αργά.

Το ζευγάρι των Λιθουανών διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε πως η 48χρονη ήταν νεκρή, ενώ η κατάσταση του συζύγου της χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

Στη συγκεκριμένη παραλία έχουν καταγραφεί πολλοί πνιγμοί.

Η παραλία Βένους, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παραλιών του Δήμου Πάφου Ανδρέα Χρυσάνθου, δεν είναι παραλία λουομένων και θεωρείται άκρως επικίνδυνη λόγων των υπόγειων ισχυρών ρευμάτων.

Ήδη, είπε στο ΚΥΠΕ, στην παραλία έχουν αναρτηθεί επί μονίμου βάσεως κόκκινες σημαίες και προειδοποιητικές πινακίδες σε πέντε γλώσσες. Ως εκ τούτου, κατέληξε ο κ Χρυσάνθου, δεν θα έπρεπε η συγκεκριμένη παραλία να χρησιμοποιείται από λουόμενους.

Το ζεύγος είχε αφιχθεί στην Κύπρο στις 28 Μαΐου για ολιγοήμερες διακοπές

Διαβάστε Επίσης