Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΠαίζοντας ποδόσφαιρο βοηθούμε παιδιά με καρκίνο

Παίζοντας ποδόσφαιρο βοηθούμε παιδιά με καρκίνο

-

width=”500″/>

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή», σε συνεργασία με την Παγκύπρια Ομοσπονδία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, διοργανώνει τουρνουά Μίνι Ποδοσφαίρου (FUTSAL) αύριο Σάββατο, στα γήπεδα NuevoCampo (έναντι ΓΣΠ), η διεύθυνση του οποίου έχει παραχωρήσει δωρεάν τις εγκαταστάσεις της.

Ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει ότι θα γίνουν πρωταθλήματα αγοριών (κατηγορίες: κάτω των 16, κάτω των 14, κάτω των 12 και κάτω των 10) και κοριτσιών κάτω των 14. Ώρα έναρξης 9.30 το πρωί. Δικαίωμα συμμετοχής: 50 ευρώ κάθε ομάδα. Το απόγευμα θα διεξαχθούν πρωταθλήματα ανδρών, άνω των 16, και γυναικών, άνω των 14. Δικαίωμα συμμετοχής: 65 ευρώ για κάθε ομάδα. Για όλες τις κατηγορίες μπορούν να δηλώσουν 7 άτομα για κάθε ομάδα.

Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 22311277, 99518452, 99699840 και στο φαξ 22377236

Ομάδες μπορούν να συγκροτηθούν από Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, ομάδες που συμμετέχουν σε διάφορα πρωταθλήματα, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια ακόμα και από γειτονιές και μεταξύ φίλων. Μπορείτε να αναπτύξετε πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ομάδων ακόμη και μέσω οργανωμένων συνόλων, όπως είναι οι Σύνδεσμοι Γονέων.

“Στόχος δεν πρέπει να είναι μόνο η κατάκτηση ενός επάθλου αλλά σημασία πρέπει να έχει η συμμετοχή σε μια τέτοια εκδήλωση και να αντιληφθούν όσοι θα συμμετάσχουν ότι απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους άθλημα ταυτόχρονα κάνουν τη μικρή τους εισφορά για κάποια παιδιά που έχουν την ατυχία να υποφέρουν από μια τέτοια ασθένεια”, προσθέτει ο Σύνδεσμος “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”.

Διαβάστε Επίσης