Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑΣε τεταμένη ατμόσφαιρα η διαμαρτυρία των κατόχων αξιογράφων

Σε τεταμένη ατμόσφαιρα η διαμαρτυρία των κατόχων αξιογράφων

-

Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε έξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου η διαμαρτυρία του Συνδέσμου κατόχων αξιογράφων.

Οι κάτοχοι αξιογράφων συγκεντρώθηκαν έξω από την είσοδο των κεντρικών γραφείων της Τράπεζας και απαιτούσαν από αντιπροσωπεία της Διοίκησης να βγει έξω για να τους ακούσει.

Με την πάροδο του χρόνου τα πνεύματα οξύνθηκαν καθώς δεν υπήρξε ανταπόκριση από πλευράς Διοίκησης.

Πολυμελής ομάδα των κατόχων αξιογράφων κινήθηκε προς την είσοδο του κτηρίου και προσέκρουσε σε ομάδα αστυνομικών που προσπαθούσαν να τους απωθήσουν.

Κάτοχοι αξιογράφων έσπασαν γλάστρες έξω από το κτίριο, ενώ κάποιος κτυπούσε με σταχτοδοχείο τους υαλοπίνακες του κτηρίου. Την ίδια ώρα άλλοι κτυπούσα με πλακάτ τους υαλοπίνακες.

Η ένταση εκτονώθηκε όταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κατόχων αξιόγραφων Φοίβος Μαυροβουνιώτης εξήγησε στους αγανακτισμένους κατόχους αξιογράφων ότι στις 30 του μηνός θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Θα αναμένουμε στις αρχές του Φεβρουαρίου τις αποφάσεις της Κυβέρνησης», είπε.

«Αν δεν μας ικανοποιήσουν τότε εγώ θα είμαι επικεφαλής του πολέμου», δήλωσε και ζήτησε από τους κατόχους υπομονή και αυτοσυγκράτηση και όπως επιτρέψουν σε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου να συναντηθεί με τη Διοίκηση της Τράπεζας.

Διαβάστε Επίσης