Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΔημ. Χριστόφιας: " Δεν αρνούμαι να πληρώσω αλλά ένεκα δυσκολιών θα δώσω...

Δημ. Χριστόφιας: ” Δεν αρνούμαι να πληρώσω αλλά ένεκα δυσκολιών θα δώσω ακόμα μια δόση στο τέλος του χρόνου”

-

Δημιουργήθηκε : Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2013

Επιφυλάσσει τα νομικά του δικαιώματα ο Δημήτρης Χριστόφιας για τις οικονομικές απαιτήσεις που απαιτεί ο επιχειρηματίας Μιλτιάδης Νεοφύτου.

Μιλώντας στον Ραδιοφωνικό σταθμό ΑΣΤΡΑ ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας επιβεβαίωσε το δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης ότι ο Μιλτιάδης Νεοφύτου κινήθηκε νομικά εναντίον του για ποσόν που – όπως ισχυρίζεται – του χρωστά η οικογένεια Χριστόφια για εργασίες που έγιναν στις οικίες τους, στη Λευκωσία και στο Κελλάκι.

Ο κ. Χριστόφιας εξέφρασε λύπη γιατί – όπως είπε – του κινεί αγωγή ένας άνθρωπος που εμπιστεύτηκε και που μέχρι πρότινος ήταν και στενοί φίλοι.

Σε ότι αφορά την ουσία ο τέως πρόεδρος ανέφερε ότι ο κ. Νεοφύτου ανέλαβε να προβεί σε εργασίες στο σπίτι του κ. Χριστόφια χωρίς να του δώσει προσφορά και χωρίς να του πει το συνολικό ποσό που θα ζητούσε, στηριζόμενος στη φιλία τους.

Πρόσθεσε ότι ο Μιλιτιάδης Νεοφύτου πληρώθηκε με το ζόρι το ποσό των 270.000 ευρώ, ενώ αρνείτο για δύο χρόνια να πάρει το ποσό που του πρόσφερε η οικογένεια Χριστόφια. Αν δεν αρνείτο να πάρει χρήματα, πρόσθεσε, μέχρι τώρα θα είχε εισπράξει 400 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, συνέχισε, τώρα ζητά επιπλέον 600 χιλιάδες ευρώ.

Ο κ. Χριστόφιας τόνισε ότι δεν αρνείται να πληρώσει αλλά ένεκα δυσκολιών θα δώσει ακόμα μια δόση στο τέλος του χρόνου, ενώ το τελικό ποσό θα το αμφισβητήσει νομικά.

Διαβάστε Επίσης