Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΣκληρή απάντηση του Άντρου Κυπριανού στην εφημερίδα "ΑΛΗΘΕΙΑ"

Σκληρή απάντηση του Άντρου Κυπριανού στην εφημερίδα “ΑΛΗΘΕΙΑ”

-

τρώει τα παιδιά του»

Πριν από οτιδήποτε άλλο, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εφημερίδα «Αλήθεια» η οποία επιβεβαιώνει το συνήγορο των δύο στελεχών του ΑΚΕΛ για το ποιός ήταν τελικά ο μάρτυρας που χρησιμοποιήθηκε για να ενισχύσει τη μαρτυρία του κ. Λίλλη.

Νοουμένου ότι η εφημερίδα Αλήθεια είναι εντεταλμένη να εξυπηρετεί και συγκεκριμένα συμφέροντα, ιδιωτικά και κομματικά, ανέμενα ότι θα ανάλωνε το «δημοσιογραφικό δαιμόνιο» της προκειμένου να αποπροσανατολίσει κι άλλο την κοινή γνώμη.

Έτσι, σήμερα με παρουσιάζει να έχω στενές σχέσεις με τον κ. Φαντούση. Όντως, πριν από 25 με 30 χρόνια, ο κ. Φαντούσης επισκεπτόταν το σπίτι των πεθερικών μου, όπου διέμενα και εγώ με τη σύζυγο μου, αφού ήταν συμφοιτητής και φίλος με τον αείμνηστο κουνιάδο μου. Όντως είχα πάει και στο γάμο του κ. Φαντούση για να του ευχηθώ, όπως ήδη είπα σε χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή, «χαλώντας» την «αποκάλυψη» της εφημερίδας «Αλήθεια».

Είναι λοιπόν επιλήψιμα όλα αυτά που έγιναν πριν χρόνια, αλλά δεν είναι επιλήψιμο το γεγονός ότι σήμερα ο κ. Φαντούσης, ως άτομο εναντίον του οποίου εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης μπορεί να μπαινοβγαίνει στο Αρχηγείο και να δίνει καταθέσεις.

Με την ίδια λογική που χρησιμοποιεί σήμερα η Εφημερίδα «Αλήθεια», αναμένω το αυριανό της πρωτοσέλιδο, με τίτλο «ο κ. Κληρίδης μιλούσε στο τηλέφωνο με τον κ. Τσοχατζόπουλο», «όταν επανεξελέγη τον ευχαρίστησε για όλα…» ή «ο κ. Ντίνος Μιχαηλίδης ήταν παρών σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κ. Αναστασιάδη» και «χειροκροτούσε όρθιος στην πρώτη σειρά, ίσως να συνέφαγαν κάποτε μαζί».

Διαβάστε Επίσης