Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΠερί τα τέλη του μήνα η παραίτηση Κιττή από Cyta

Περί τα τέλη του μήνα η παραίτηση Κιττή από Cyta

-

2013

Έκθεση πεπραγμένων, καθώς και την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ της Cyta, θα υποβάλει στα τέλη του μήνα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Στάθης Κιττής.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, ο Πρόεδρος της Cyta αναφέρεται στη συνάντηση που είχε χθες με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

«Κατά τη συνάντηση αυτή, ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κατάσταση που επικρατεί στον Οργανισμό και εξέφρασα την πρόθεσή μου, σε σύντομο χρονικό διάστημα και όταν διευθετηθούν διάφορες εκκρεμότητες, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή πορεία του Οργανισμού και να αποφευχθούν οποιαδήποτε προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του, να διευκολύνω την Κυβέρνηση στην υλοποίηση των δικών της σχεδιασμών, με την υποβολή της παραίτησής μου» αναφέρει ο κ. Κιττής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνεχίζει ο κ. Κιττής, «αφού με διαβεβαίωσε για το μεγάλο ενδιαφέρον του για τη Cyta και την ανάγκη διαφύλαξης των συμφερόντων του Οργανισμού, απεδέχθη το αίτημά μου για ετοιμασία έκθεσης πεπραγμένων, μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες, η οποία να παραδοθεί στον ίδιο, περί το τέλος του τρέχοντος μηνός, μαζί με την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta».

«Υπήρξε κοινή η θέση ότι, η διευθέτηση αυτή, με κανένα τρόπο δεν επηρεάζει τις έρευνες που διεξάγονται σε σχέση με τις δραστηριότητες του Ταμείου Συντάξεων των Υπαλλήλων της Cyta, οι οποίες θα πρέπει να συνεχισθούν και να ολοκληρωθούν» καταλήγει ο Στάθης Κιττής.

Διαβάστε Επίσης