Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΕξιτήριο σε μια-δύο μέρες για τον Ντ. Μιχαηλίδη, αναφέρει ιατρικό ανακοινωθέν

Εξιτήριο σε μια-δύο μέρες για τον Ντ. Μιχαηλίδη, αναφέρει ιατρικό ανακοινωθέν

-

Αύγουστος 2013

Υπό παρακολούθηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Ντίνος Μιχαηλίδης και σύμφωνα με σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν αναμένεται σε μία -δύο μέρες να λάβει εξιτήριο.

Οπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν το οποίο υπογράφουν ο Δρ. Πέτρος Μάτσας, εκτελεστικός ιατρικός διευθυντής του Νοσοκομείου και Δρ. Ευαγόρας Νικολαϊδης, ιατρικός διευθυντής και διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου, ο κ. Μιχαηλίδης εισήχθη στο νοσοκομείο το απόγευμα της 21ης Αυγούστου λόγω ενοχλήσεων στο στήθος. Προστίθεται ότι “είναι γνωστός καρδιοπαθής/στεφανιοπαθής με προηγούμενο ιστορικό αγγειοπλαστικών και παρακαμπτήριας εγχείρισης στεφανιαίων”.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, “κατά τη νοσηλεία του αποκλείσθηκε οξύ στεφανιαίο επεισόδιο, αλλά οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν χρόνια στεφανιοπάθεια για την οποία ενισχύθηκε από σήμερα η φαρμακευτική αγωγή”.

“Λόγω της εισαγωγής του επιπρόσθετου φαρμάκου, θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για ακόμη μία-δύο μέρες οπότε αναμένεται να λάβει εξιτήριο”, καταλήγει το ανακοινωθέν.

Διαβάστε Επίσης