Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕΝΤΥΠΗ ΓΝΩΜΗΜεγάλο ενδιαφέρον για το βιβλίο της ΓΝΩΜΗΣ «Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ»

Μεγάλο ενδιαφέρον για το βιβλίο της ΓΝΩΜΗΣ «Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ»

-

17 Αύγουστος 2013

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ «ΓΝΩΜΗ» ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνεται για το νέο βιβλίο – έρευνα του συντάκτη της ΓΝΩΜΗΣ, Στέλιου Θ. Στυλιανού, «Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ».

Στα Γραφεία της Εφημερίδας λήφθηκαν δεκάδες τηλεφωνήματα από φίλους αναγνώστες ότι αναζήτησαν το βιβλίο σε περίπτερα και δεν το βρήκαν.

Η Συντακτική Ομάδα της ΓΝΩΜΗΣ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους όσους προμηθεύτηκαν το βιβλίο αλλά και τη λύπη της για την ταλαιπωρία αναγνωστών μας που δεν μπόρεσαν να το εξασφαλίσουν.

Έχουμε προβεί σε διευθετήσεις με το Πρακτορείο Διανομής εφημερίδων και σας ενημερώνουμε ότι το βιβλίο θα παραμείνει προς διάθεση στα περίπτερα και τις προσεχείς εβδομάδες.

Παρακαλούμε όσοι αναγνώστες μας δεν βρίσκουν το βιβλίο να επικοινωνούν με τη Σύνταξη της Εφημερίδας στο τηλέφωνο 22 311873, δηλώνοντας το περίπτερο ή άλλα σημεία πώλησης εφημερίδων στα οποία εντοπίζουν ότι δεν διατίθεται το βιβλίο «Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ».

Η Συντακτική Ομάδας της ΓΝΩΜΗΣ και με την ευκαιρία αυτή ευχαριστεί θερμά τους φίλους αναγνώστες για τη συνεχή στήριξη τους.

H ARISTERA KSANA STO APOSPASMA

Διαβάστε Επίσης