Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΓΝΩΜΕΣΌξος και χολή από τον «μέγα»ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ Αρχι € ρέα κατά...

Όξος και χολή από τον «μέγα»ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ Αρχι € ρέα κατά της Αριστεράς !

-

Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014

ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟΝ «ΕΚΛΕΚΤΟ» ΤΟΥ ΝΙΚΟ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

H GNOMI MASΝέα πρόκληση από τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β΄. Αναίτια και σε μια προσπάθεια να συγκαλύψει τις σκανδαλώδεις αντιλαϊκές πολιτικές του εκλεκτού του Προέδρου Νίκου ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ Αναστασιάδη, επαναφέρει το διχαστικό προεκλογικό κλίμα.

Σε δηλώσεις του για την οικονομία και αναφερόμενος στην τραπεζική κρίση, αντί να αιτιάται τον Αναστασιάδη και τον Συναγερμό για το καταστροφικό Μνημόνιο, μίλησε με υβριστικό τρόπο για τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

«Πιστεύω , είπε με θράσος χιλίων … καρδιναλίων, ότι το τραπεζιτικό θέμα τόσο των τραπεζών όσο και του συνεργατισμού, ό,τι δεν κατάφερε ο κ. Χριστόφιας να ισοπεδώσει, άφησε τον κ. Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας να το ισοπεδώσει».

Αυτός είναι ο άνθρωπος του … «θεού»!!! Φανατίζει τον κόσμο εναντίον της ηγεσίας του ΑΚΕΛ , και μάλιστα με αυθαιρεσίες, διαστρεβλώσεις και ψέματα. Είναι κατά τα άλλα «άνθρωπος του θεού»!

Θαυμάστε τον! ΑΙΣΧΟΣ!!!

Το ερώτημα είναι τι λένε οι λοιποί ιεράρχες. Καλά αυτός, έκανε τις διαπλοκές του, τα πάρε – δώσε με την εξουσία. Προσκύνησε την κοσμική εξουσία, κατ’ ακρίβεια, το θεό του χρήματος. Οι άλλοι της Εκκλησίας; Όλοι το ίδιο είναι; Λέτε;

Διαβάστε Επίσης