Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Skoutaris SteelLtd πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του κέντρου παραγωγικότητας Κύπρου

Η Skoutaris SteelLtd πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του κέντρου παραγωγικότητας Κύπρου

-

30 Ιούλιος 2013

SkoutarisSteelLtd: Επιχορήγηση από ΚΕ.ΠΑ Η εταιρία SkoutarisSteelLtd, ολοκληρώνει την υλοποίηση του Σχεδίου επιχορήγησης επιχειρήσεων για αντικατάσταση θέσεων εργασίας χαμηλής παραγωγικότητας με θέσεις υψηλής παραγωγικότητας, του Κέντρου Παραγωγικότητας Κύπρου.

Η πρόταση αφορούσε την υλοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου της SkoutarisSteelLtdγια την περαιτέρω ανάπτυξή της. Συγκεκριμένα, το επιχειρηματικό σχέδιο στόχο είχε τη δημιουργία νέων τμημάτων που θα τη βοηθούσαν τόσο να επεκτείνει τις δραστηριότητές της αλλά και να βελτιώσει την διάρθρωσης και τον τρόπο λειτουργίας της.

Οι δράσεις του σχεδίου που ολοκληρώθηκαν είναι οι εξής:

  • Δημιουργία τμήματος Οικονομικού ελέγχου
  • Δημιουργία τμήματος Μάρκετινγκ
  • Δημιουργία τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης
  • Κατάρτιση του προσωπικού της επιχείρησης
  • Αναβάθμιση του λογισμικού λογιστικού της

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία και νέα προϊόντα και υπηρεσίες αναμένεται να προωθηθούν στην αγορά με την ολοκλήρωση των προδιαγραφών.

Τα τμήματα οικονομικού ελέγχου και μάρκετινγκ έχουν τεθεί σε λειτουργία από τον Ιανουάριο του 2013 και αποτελούν τον πυρήνα της εταιρικής στρατηγικής και οδηγούν την εταιρία σε σταθερή πορεία ανάπτυξης.

Μέσω της υλοποίησης του σχεδίου η εταιρία ανέπτυξε το διεθνές δίκτυο συνεργασιών της και μια από τις καινοτομίες που εισάγει πλέον στην Κυπριακή αγορά είναι οι φωτοσωλήνες, σύστημα το οποίο εκμεταλλεύεται και διοχετεύει το ηλιακό φως για φυσικό φωτισμό εσωτερικών χώρων.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του σχεδίου αυτού, η εταιρεία SkoutarisSteel διοργανώνει σήμερα Τρίτη 30/7/2013 στις 18:30 στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, ημερίδα με τίτλο “Επιταχύνοντας την Ανάπτυξη”.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο τηλέφωνο 22432160 και στο info@skoutarissteel.com.

Το Σχέδιο περιλαμβάνεται στο Σχέδιο Δράσης 2007-2009 του Εθνικού Προγράμματος Παραγωγικότητας 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και τον Κρατικό Προϋπολογισμό στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Απασχόληση,Ανθρώπινο Κεφάλαιο και Κοινωνική Συνοχή» 2007-2013.

Διαβάστε Επίσης