Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ στη μάχη ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας και...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ στη μάχη ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας και το Μνημόνιο

-

Στην πρώτη του συνεδρία την Δευτέρα, το νέο Φοιτητικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ, επανεξέλεξε το Χρίστο Μιχαήλ στο πόστο του Επαρχιακού Γραμματέα.

CHRISTOS MIXAEL PROODEFTIKIΟ επανεκλεγής Επαρχιακός Γραμματέας του Φοιτητικού Τμήματος της ΕΔΟΝ, έκανε αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης της Προοδευτικής σε όλους τους χώρους σπουδών και την αύξηση της παρέμβασης της παράταξης της Αριστεράς στα Συμβούλια των Φοιτητικών Ενώσεων, για να αποκτήσουν δυναμική οι διεκδικήσεις για τα φοιτητικά προβλήματα. Επίσης, υπογράμμισε το ρόλο της Προοδευτικής στη μάχη ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας και το μνημόνιο, αλλά και τη σημασία της ενημέρωσης των φοιτητών για το κυπριακό πρόβλημα, στο οποίο διαφαίνονται εξελίξεις.

Στη συνεδρία, παρών ήταν και ο ΓΓ της ΕΔΟΝ, Χάρης Καράμανος, ο οποίος προέβη σε ανάλυση των πολιτικών εξελίξεων αλλά και των καθηκόντων των στελεχών της Προοδευτικής για το επόμενο διάστημα και ειδικά ενόψει των νέων σκληρών μέτρων που η κυβέρνηση φέρνει.

Η συνεδρία του Φοιτητικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε με την εκλογή της νέας Γραμματείας του Φοιτητικού, η οποία αποτελείται από τον Επαρχιακό Γραμματέα και τα εξής 16 μέλη του Φοιτητικού Συμβουλίου: Ιωάννου Δημήτρη, Στρατή Δημήτρη, Κούκο Νάσο, Παναγιώτου Αντρέα, Απόστολο Τσακιστό, Σάββα Χριστοφόρου, Μαρία Σταύρου, Φάνη Φιλοθέου, Αντωνίου Γιώργο, Χρίστο Χαραλάμπους, Μακρή Χρίστο, Βιτσαίδη Γιάγκο, Ηλιάνα Ευτυχίου, Μανώλη Χριστιάνα, Γιώτα Χρίστου, Μαριάννα Αντρέου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Ο Χρίστος Μιχαήλ κατάγεται από το χωριό Λουβαράς, της Επαρχίας Λεμεσού. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονικής. Διετέλεσε Πρόεδρος της Προοδευτικής Κίνησης Κυπρίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης (2007-2008), μέλος του Φοιτητικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2006, μέλος της Γραμματείας του Φοιτητικού από το 2008, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2008, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ από το 2013 και Επαρχιακός Γραμματέας του Φοιτητικού Τμήματος της ΕΔΟΝ από το 2012. Διετέλεσε, επίσης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΕΚ Θεσσαλονίκης (2006-2008), μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το 2010, Γενικός Γραμματέας της ΠΟΦΕΝ (2010-2011) και Πρόεδρος της ΠΟΦΕΝ (2012).

Διαβάστε Επίσης