Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΗ Medochemie σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό για Επιχειρησιακά Βραβεία

Η Medochemie σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό για Επιχειρησιακά Βραβεία

-

Την Κύπρο, ως ο εθνικός νικητής για την περίοδο 2013/14 στην κατηγορία «Βραβείο Εισαγωγών/Εξαγωγών» θα αντιπροσωπεύσει η Medochemie Ltd, σύμφωνα με ανακοίνωση του προγράμματος Ευρωπαϊκά Επιχειρησιακά Βραβεία (www.bussinessawardsEurope.com).

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας, η Medochemie που αναδείχθηκε νικήτρια μέσα από σκληρό ανταγωνισμό, έχει επιλεγεί μεταξύ άλλων εθνικών νικητών από 31 ευρωπαϊκές χώρες, να διαγωνιστεί για το Ruban d`Honneur status στον επόμενο γύρο. Οι τελικοί νικητές θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο του 2014.

Το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκά Επιχειρησιακά Βραβεία έχει διακρίνει μερικές από τις καλύτερες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, βασιζόμενο στην ικανότητα τους να αποδείξουν την εφαρμογή των τριών βασικών αρχών του Προγράμματος Βραβείων.

Η κριτική επιτροπή αναζητούσε οργανισμούς, οι οποίοι επέδειξαν τα ψηλότερα επίπεδα καινοτομίας, επιχειρησιακής υπεροχής και σταθερότητας για να αντιπροσωπεύσουν την Κύπρο στο εν λόγω Πρόγραμμα.

Το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκά Επιχειρησιακά Βραβεία έχει ως στόχο την αναγνώριση Εταιρειών, που υπερέχουν σε θέματα καινοτομίας σε συνδυασμό με επιτυχή εμπορικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα ενεργούν υπεύθυνα και θετικά σε θέματα του κοινωνικού περιβάλλοντος. Στο διαγωνισμό της περασμένης χρονιάς συμμετείχαν οργανισμοί των οποίων ο συνολικός τζίρος ξεπερνούσε το 1 τρις Ευρώ στις 28 Ευρωπαϊκές χώρες και στις αναπτυσσόμενες αγορές. Αυτές οι επιχειρήσεις εργοδοτούν πάνω από 2.7 εκατομμύρια ανθρώπους.

Για να προκριθούν στο φετινό διαγωνισμό, όλοι οι εθνικοί νικητές πρέπει να ετοιμάσουν ένα φιλμάκι, το οποίο θα παρακολουθήσει και θα αξιολογήσει η κριτική επιτροπή. Επιπρόσθετα, το κοινό μπορεί να ψηφίσει διαδικτυακά τον εθνικό νικητή της προτίμησης του από την κάθε χώρα.

Διαβάστε Επίσης