Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΔιαψεύδει τους εναντίον του ισχυρισμούς στην Ερευνητική ο Σ. Κιττής

Διαψεύδει τους εναντίον του ισχυρισμούς στην Ερευνητική ο Σ. Κιττής

-

2013

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta Στάθης Κιττής διαψεύδει κατηγορηματικά τους όποιους ισχυρισμούς έχουν κατατεθεί ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, που φέρουν τον ίδιο ή το ΔΣ της Αρχής Τηλεπικοινωνιών να έχουν προβεί ή συμμετάσχει ή συνδράμει παράνομες δραστηριότητες.

Σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Χρήστου Πουργουρίδη, εκ μέρους του πελάτη του, Στάθη Κιττή, αναφέρεται ότι η συνεργασία της Cyta με την εταιρεία Wadnic Trading Ltd ήταν σ’ όλα τα στάδια νόμιμη, αλλά και επωφελής για το Ταμείο Συντάξεων της Cyta.

Προστίθεται ότι την προσεχή βδομάδα, ο Στάθης Κιττής θα καταθέσει ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής έγγραφα και άλλα στοιχεία «που αποδεικνύουν ότι όλες οι ενέργειες της Cyta έγιναν με γνώμονα το συμφέρον του οργανισμού γενικά και ειδικά προς το συμφέρον του Ταμείου Συντάξεων της Cyta, όπως επίσης και όλες οι άλλες αποφάσεις για επενδύσεις».

Συμπληρώνεται ότι ο κ. Κιττής θα προσέλθει στην Ερευνητική Επιτροπή με πρόθεση να βοηθήσει με κάθε τρόπο στη διακρίβωση της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων, αλλά και με στόχο την αποκατάσταση της αλήθειας «που τόσο βάναυσα έχει κακοποιηθεί από κάποιους» που έχουν καταθέσει ενώπιόν της.

Τέλος, αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος του ΔΣ της Cyta απέφυγε να σχολιάζει δημόσια πληθώρα αβάσιμων ισχυρισμών, από σεβασμό προς την Ερευνητική Επιτροπή και το πολύ σημαντικό έργο της. Για τους ισχυρισμούς όμως αυτούς θα δοθούν τεκμηριωμένες απαντήσεις ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε Επίσης