Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤαξίδια με 30% χαμηλότερα ναύλα, από τις Κυπριακές Αερογραμμές

Ταξίδια με 30% χαμηλότερα ναύλα, από τις Κυπριακές Αερογραμμές

-

ΣΕ 15 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ – ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Μοναδικές ευκαιρίες για ταξίδια σε δημοφιλείς προορισμούς, με πολύ χαμηλές τιμές, προσφέρουν οι Κυπριακές Αερογραμμές.

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους και με σκοπό να συνεισφέρουν από την πλευρά τους στη μείωση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης πάνω στους πολίτες, οι Κυπριακές Αερογραμμές προχώρησαν σε μια πρωτοποριακή κίνηση που αφορά όλο το ταξιδιωτικό κοινό και εκτείνεται σε ολόκληρο το δίκτυό της.

Συγκεκριμένα, οι Κυπριακές Αερογραμμές μειώνουν τα ναύλα των πτήσεων τους κατά 30% σε 15 ελκυστικούς προορισμούς της Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, από το Σεπτέμβριο μέχρι το τέλος του 2013 για ταξίδια μετ επιστροφής που ξεκινούν από την Κύπρο.

Την καταπληκτική αυτή προσφορά μπορούν να αξιοποιήσουν όσοι κάνουν τις κρατήσεις τους από τη Δευτέρα 8 μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουλίου , με τελευταία ημέρα έκδοσης τη 15η Ιουλίου 2013, για ταξίδια τα οποία θα αρχίζουν από την 1η Σεπτεμβρίου και θα μπορούν να ολοκληρώνονται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013 με σημείο αναχώρησης το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Με την πρωτοβουλία αυτή, οι Κυπριακές Αερογραμμές αφ΄ ενός δείχνουν για ακόμα μια φορά την ευαισθησία τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και αφ΄ ετέρου στηρίζουν τους πολίτες σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία.

H πολύ ελκυστική αυτή προσφορά είναι για ναύλους μετ’ επιστροφής και ισχύει για τους ακόλουθους δεκαπέντε προορισμούς: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο (Heathrow) Παρίσι, Ρώμη, Σόφια, Φραγκφούρτη, Μόναχο, Ζυρίχη, Άμστερνταμ, Μόσχα, Ηράκλειο, Βιέννη, Τελ Αβίβ και Βηρυτό.

Οι ενδιαφερόμενοι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις στο Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης των Κυπριακών Αερογραμμών στο τηλέφωνο 80000008, στα κατά τόπου γραφεία μας, ή μέσω της ιστοσελίδας cyprusair.com. Επίσης μπορούν να απευθύνονται στα ταξιδιωτικά γραφεία και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Διαβάστε Επίσης