Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΝίκος Κατσουρίδης: O Πρόεδρος με τις δηλώσεις του προκαλεί το δημόσιο αίσθημα

Νίκος Κατσουρίδης: O Πρόεδρος με τις δηλώσεις του προκαλεί το δημόσιο αίσθημα

-

που θέτει τέρμα στους διορισμούς με κομματικά κριτήρια. Βέβαια από την άλλη τόσο εμείς, όσο και ολόκληρη η Κυπριακή κοινωνία είμαστε μάρτυρες των συνεχών κομματικών διορισμών εκ μέρους του κ. Αναστασιάδη και της Κυβέρνησης του”, ανέφερε σε δηλώσεις του σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ,Νίκος Κατσουρίδης.

Σημείωσε επίσης ότι “Όπου υπήρχαν θέσεις διορισμών αυτοί που επελέγησαν ήταν άτομα με συγκεκριμένη κομματική προέλευση, θέσεις και ιστορικό. Το ίδιο, δυστυχώς, ίσχυσε και στις πρόσφατες μεταθέσεις, όπου και πάλι κριτήριο ήταν η κομματική καταγωγή ενός εκάστου. Γεγονός το οποίο δεν χρειάζεται ουδείς να αποδείξει αφού τα βιογραφικά όλων όσων διορίστηκαν από την παρούσα διακυβέρνηση μιλούν από μόνα τους.”

Ο Νίκος Κατσουρίδης κατέληξε με τα εξής “Τουλάχιστον, όμως, ας μην προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με δηλώσεις περί του αντιθέτου ούτε ο Πρόεδρος, ούτε οι Υπουργοί. Πόσο μάλλον όταν αυτές εκστομίζονται μπροστά σε ένα κοινό νέων ανθρώπων και επιστημόνων˙ τουλάχιστον ας μην προσπαθούν να δημιουργούν εικόνες διαφορετικές από αυτές που τους τελευταίους τέσσερις μήνες της διακυβέρνησης τους προωθούν.”

Διαβάστε Επίσης