Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΕΥΡΩΚΟ: «Είναι δημοκρατικό δικαίωμα οποιουδήποτε ν' αποχωρήσει αφού θεωρεί ότι δεν μπορεί...

ΕΥΡΩΚΟ: «Είναι δημοκρατικό δικαίωμα οποιουδήποτε ν’ αποχωρήσει αφού θεωρεί ότι δεν μπορεί να συμμορφωθεί»

-

η Γραμματεία Τύπου εξέδωσε ανακοίνση στην οποία ανακοινώνονται τα εξής:

«Είναι δημοκρατικό δικαίωμα οποιουδήποτε θεωρεί ότι δεν μπορεί να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της πλειοψηφίας, να επιλέξει την αποχώρηση του. Οι αποφάσεις του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ λαμβάνονται δημοκρατικά και σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού του Κόμματος.

Βάζοντας πάνω από όλα την πατρίδα και παραμένοντας πιστό στις Αρχές και Αξίες της ίδρυσης του, το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ προχωρά απρόσκοπτα μπροστά με αυτούς που θέλουν και μπορούν.

Ύψιστη προτεραιότητα του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ είναι η συμμετοχή στην προσπάθεια για διάσωση της κυπριακής οικονομίας και μεταρρύθμιση του κράτους. Για να ξαναβρούμε ότι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ότι κινδυνεύει.

Πάγιος πρωτεύων στόχος του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ παραμένει η απόρριψη της ρατσιστικής Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και η πρόταξη της Ευρωπαϊκής Λύσης του Κυπριακού που θα εδράζεται στις Αρχές και Αξίες της ενωμένης Ευρώπης και θα προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες του κυπριακού λαού στο σύνολο του.

Από αυτό τους στόχους, τίποτα και κανείς δεν θα μας αναγκάσει να παρεκκλίνουμε. Το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ θα συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία, τη δράση και την προσφορά του».

Διαβάστε Επίσης