Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟικονομική στήριξη σε κοινωνικά παντοπωλεία από Cyta

Οικονομική στήριξη σε κοινωνικά παντοπωλεία από Cyta

-

alt=”CYTA” src=”/images/cyta/CYTA.jpg” height=”217″ width=”328″/>Σε οικονομική στήριξη ύψους €60.000 στα κοινωνικά παντοπωλεία μέσω της παράδοσης επιταγών σε Αρχιεπισκοπή, Δήμους και Μητροπόλεις προχωρεί η Cyta και το προσωπικό της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού «το ποσό που συλλέχθηκε ήταν αποτέλεσμα πρωτοβουλιών της Cyta και του προσωπικού της, το οποίο πέραν από τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, θέλησε να συμβάλει με τον τρόπο αυτό και στην αντιμετώπιση οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν άπορες οικογένειες λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει ο τόπος».

Ήδη παραδόθηκαν επιταγές στην Αρχιεπισκοπή και στο Δημαρχείο Λευκωσίας, ενώ θα ακολουθήσουν οι Μητροπόλεις Λεμεσού, Κιτίου, Μόρφου, Ταμασού και Ορεινής, Τρεμυθούντος και Κωνσταντίας, οι Δήμοι Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, Αθηένου, Αραδίππου, Λατσιών, Λειβαδιών, Αγίου Αθανασίου, Ύψωνα και Πόλις Χρυσοχούς.

Η Cyta και το προσωπικό της «δεσμεύονται να συνεχίσουν τη δράση τους με καινούργιες ενέργειες, πάντα όμως με την ίδια κοινωνική ευαισθησία που τους διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην υπηρεσία του κυπριακού λαού», αναφέρεται.

Διαβάστε Επίσης