Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΕπιβεβαιώνεται ο θάνατος του φερόμενου δολοφόνου των Καβάζογλου – Μισιαούλη

Επιβεβαιώνεται ο θάνατος του φερόμενου δολοφόνου των Καβάζογλου – Μισιαούλη

-

2013

ΔΙΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Επιβεβαιώνονται οι δημοσιογραφικές πληροφορίες που δημοσίευσε πριν από λίγο η GNOMIonline, ότι ο Μουσταφά Τζεμάλ που ενέχεται στη δολοφονία των Ντερβίς Αλί Καβάζογλου και Κώστα Μισιαούλη έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Σύμφωνα με πηγές της gnomionline από τα κατεχόμενα ο Τζεμάλ που κατάγεται από τις Αρόδες κατοικούσε μετά την τουρκική εισβολή στην κατεχόμενη Λύση.

Πριν από δέκα μέρες κάτω από συνθήκες που ακόμα διερευνώνται έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού που κατοικεί και σκοτώθηκε.

Οι πηγές από τα κατεχόμενα δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν κατά πόσον ο Τζεμάλ αυτοκτόνησε, πιθανόν λόγω των τύψεων που ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια για τη δολοφονία των δύο αγωνιστών της ελληνοτουρκικής φιλίας, ή αν έθεσε τέρμα στη ζωή του συνεπεία του ότι έπασχε από καρκίνο.

Η «αστυνομία» των κατεχομένων δεν έχει καταλήξει ακόμα κατά πόσον πρόκειται για αυτοκτονία για τους λόγους που αναφέρθηκαν ή αν γλίστρησε και έπεσε στο κενό.

Ο Τζελάλ πριν την εισβολή ήταν δάσκαλος στη Λουρουτζίνα και όλες οι ενδείξεις τον φέρουν να ήταν ένας από τους δύο άνδρες της ΤΜΤ που δολοφόνησαν τους Καβάζογλου και Μισιαούλη στις 11 Απριλίου 1965 έξω από τη Λουρουτζίνα.

Ο συνεργός του μετανάστευσε στο Λονδίνο λίγο μετά τη δολοφονική πράξη και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έφυγε κι αυτός από τη ζωή στο πρόσφατο παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης