Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜ. Καρογιάν : Ναι στο μνημόνιο και σ' ένα χρόνο θα έχουμε...

Μ. Καρογιάν : Ναι στο μνημόνιο και σ’ ένα χρόνο θα έχουμε ανατρέψει τα σημερινά καταθλιπτικά δεδομένα

-

Δημιουργήθηκε : Τρίτη, 30 Απρίλιος 2013

O Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Κάρογιαν είπε ότι το ΔΗΚΟ θα ψηφίσει το Μνημόνιο γιατί δεν έχει άλλη επιλογή και γιατί δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της χρεοκοπίας της Κύπρου. Επίσης ο κύριος Κάρογιαν διευκρίνησε ότι στόχος του ΔΗΚΟ είναι το ταχύτερο να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από το μνημόνιο και την τρόϊκα.

“Θεωρούμε ότι η Κύπρος πρέπει να δώσει τις μάχες της και να προβάλει τις διεκδικήσεις της στα πλαίσια της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Σταθερά και αποφασιστικά θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις αρχές της κοινωνικής συνοχής και της κοινωνικής αλληλεγγύη και να εμμένουμε σε δίκαιο καταμερισμό των οικονομικών βαρών.Απαιτούμε, παράλληλα κάθαρση, απόδοση ευθυνών και παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για την οδυνηρή οικονομική κρίση που βιώνουμε”

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και πρώην Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε στο κλείσιμο ότι ” Όσοι εύκολα επιδίδονται σε αντιμνημονιακά κηρύγματα ας προσέξουν μήπως οι σημαίες τους γίνουν σημαίες του κατεστημένου που ευθύνεται για τη σημερινή μας κατάντια. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει ούτε ένας σε αυτή την αίθουσα, ούτε ένας μέσα στον κυπριακό λαό που να μπορεί να παρουσιασθεί ως μνημονιακός. Όλοι μας θέλουμε το ταχύτερο δυνατό να βγάλουμε από πάνω μας τον κορσέ του μνημονίου που θα πνίξει την οικονομία μας στην ύφεση, σημείωσε ο Μ. Κάρογιαν

Διαβάστε Επίσης