Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑντίδραση της Ένωσης Δήμων στις δηλώσεις Χάσικου περί "βασιλιάδων Δημάρχων"

Αντίδραση της Ένωσης Δήμων στις δηλώσεις Χάσικου περί “βασιλιάδων Δημάρχων”

-

2013

Στη συνάντηση που θα έχει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Δήμων με τον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, την ερχόμενη βδομάδα, θα θέσει ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Αλέξης Γαλανός το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του Υπουργού περί «βασιλιάδων Δημάρχων» και «αυλικών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Δήμων, ο κ. Γαλανός έγινε δέκτης σφοδρών διαμαρτυριών από τους Δήμους της Μείζονος Λευκωσίας, το Δήμο Λεμεσού και άλλους Δήμους «για τις ατυχείς δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου περί ‘Βασιλιάδων Δημάρχων’ και ‘αυλικών’».

Όπως αναφέρεται, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων αποφάσισε να μη δοθεί συνέχεια σε αυτή την κρίσιμη φάση που βρισκόμαστε και να τεθεί κατευθείαν το θέμα στη συνάντηση που θα έχει ο ίδιος και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Δήμων με τον Υπουργό Εσωτερικών την ερχόμενη βδομάδα.

«Ελπίζουμε η επίδειξη ψυχραιμίας και η επίγνωση των τραγικών ημερών που περνά η Κύπρος να μη θεωρηθεί ως αδυναμία από ένα πολιτικό σύστημα που έχει χάσει το μέτρο» προστίθεται.

Διαβάστε Επίσης