Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟργανωμένη πρόσπαθεια με κακόβουλους ψιθύρους και SMS να πληγεί ο Συνεργατισμός!

Οργανωμένη πρόσπαθεια με κακόβουλους ψιθύρους και SMS να πληγεί ο Συνεργατισμός!

-

Απρίλιος 2013

ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

Αναστάτωση προκάλεσαν στον κοινό και ιδαίτερα στα μέλη και πελάτες Συνεργατικών Πιστωτικών Εταιρειών, ψιθυρολογίες με αποτέλεσμα από το πρωί σήμερα να δημιουργηθεί συμφόρηση στα ταμεία των ΣΠΕ.

Το γεγονός καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Υπηρεσία Εποπτείας Συνεργατικών Εταιρειών.

Τις τελευταίες μέρες, αναφέρει, κυκλοφορούν κακόβουλες φήμες και αποστέλλονται διάφορα μηνύματα “SMS” σχετικά με καταθέσεις στα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα. Είναι φανερό πλέον,προστίθεται στην ανακοίνωση της Υπηρεσίας, πως το περιεχόμενο τους, έχει ως στόχο τον κλονισμό της εμπιστοσύνης του λαού προς το Συνεργατικό Κίνημα.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα πιο πάνω πηγάζουν από την αγωνία του κόσμου και δεν αποτελούν οργανωμένη προσπάθεια οποιωνδήποτε.

Ο λαός μας περνά τραγικές στιγμές. Ο Συνεργατισμός συμπεριφέρθηκε με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα που επιβάλλουν οι σημερινές συνθήκες και ανέμενε από όλους και από τον καθ’ ένα ξεχωριστά , την ανάλογη συμπεριφορά.

Είναι γνωστό πως το Συνεργατικό Κίνημα εδώ και καιρό προχωρεί με σοβαρότητα στην αναδιοργάνωση και εκσυγχρονισμό του, με στόχο την πάρα πέρα ενίσχυση και αναβάθμιση του.

Καλούμε τα μέλη και πελάτες μας όπως αγνοούν το περιεχόμενο τέτοιων κακόβουλων ψιθύρων, φημών και μηνυμάτων γιατί είναι αυτονόητο πλέον σε τι αποσκοπούν.

Διαβάστε Επίσης