Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΤΥΚ: Ομαλά κύλησε η πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας των τραπεζών

ΕΤΥΚ: Ομαλά κύλησε η πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας των τραπεζών

-

2013

Ομαλά και χωρίς προβλήματα κύλησε η πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των τραπεζών, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΤΥΚ.

«Η πρώτη δύσκολη μέρα έχει παρέλθει και μέσα από ένα απολογισμό, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, βλέπουμε ότι όλα λειτούργησαν ομαλά χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια και ότι όλοι οι πελάτες των Τραπεζών εξυπηρετήθηκαν» προστίθεται.

Η οργάνωση συγχαρεί το σύνολο των τραπεζοϋπαλλήλων, που «με προθυμία, σκληρή δουλειά και αξιοζήλευτο επαγγελματισμό, κατάφεραν μετά από τα πρωτοφανή γεγονότα που κράτησαν τις τράπεζες κλειστές για 14 ημέρες, να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σύνολο των πελατών που προσήλθαν στα καταστήματα».

Αναφέρεται εξάλλου ότι και οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες, όμως «η προθυμία και η εργατικότητα την οποία έχουμε επιδείξει σήμερα δίνει σε όλους την αισιοδοξία ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που υπάρχουν» με αποτελεσματική επιτυχία για το κοινό καλό του τόπου.

Παράλληλα, η ΕΤΥΚ εκφράζει το σεβασμό και το θαυμασμό της προς όλους τους πελάτες που προσήλθαν στις Τράπεζες την Πέμπτη, προσθέτοντας ότι με την αξιοπρεπή συμπεριφορά τους δημιούργησαν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία των Τραπεζών και ταυτόχρονα ανέδειξαν όλα εκείνα τα προτερήματα του λαού, που μας κάνουν να αντιμετωπίζουμε το μέλλον αυτού του τόπου με αισιοδοξία και αξιοπρέπεια.

Ενωμένοι όλοι, προσωπικό και πελατεία, μπορούμε να συμβάλουμε στην έξοδο της χώρας μας από αυτή την πρωτοφανή κρίση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε Επίσης